Cooler Master Enforcer review

11 reacties
2 besproken producten
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Stormachtig?
 3. 3. Roteerbaar
 4. 4. Koeling
 5. 5. Conclusie
 6. 2 besproken producten
 7. 11 reacties

Koeling

Naast een ventilator aan de voorkant is er nog één andere fan aanwezig, een exemplaar van 12 cm aan de achterkant. Er is zeker ruimte voor meer. Zo zou je bijvoorbeeld in het plafond nog twee 12 cm fans kunnen bevestigen. Of je kiest ervoor daar een enkele 20 cm fan te plaatsen. Indien je het Enforcer model koopt zonder venster, kun je ook nog een 12 cm exemplaar in de zijkant vastzetten.

CM Storm Enforcer (window)

Hoewel het geen directe koeling oplevert, is het goed wegwerken van kabels wel voordelig voor de luchtstroom. Het ziet er daarnaast ook een stuk netter uit, zeker bij het Enforcer-model met raam. Om die reden zijn er dan ook verschillende gaten voor kabelmanagement aanwezig in de behuizing. De kabels vanuit de frontaansluitingen zijn lang genoeg om een omweg te maken en via de daartoe bestemde gaten bij het moederbord uit te komen.

CM Storm Enforcer (window)

De gaten voor kabelmanagement zijn duidelijk te zien

De behuizing maakt het mogelijk om je randapparatuur te beschermen. Dat wil zeggen dat bijvoorbeeld je muis niet zomaar losgemaakt kan worden en ontvreemdt wordt. In de praktijk houdt dit in dat je het verticale insteekslot opoffert om hier de zogeheten StormGuard bracket te plaatsen. In dit bracket kan je in totaal drie snoertjes koppelen zodat je randapparaatuur letterlijk aan de behuizing vastzit.


2 besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk   Product Prijs
CM Storm Enforcer

CM Storm Enforcer

 • Tower
 • ATX
 • Zwart
 • 2 fans
Niet verkrijgbaar
CM Storm Enforcer (window)

CM Storm Enforcer (window)

 • Tower
 • ATX
 • Zwart
 • Venster
 • 2 fans

€ 68,90

3 winkels
0
*