Preview Sharp televisies voor 2011

3 reacties
Inhoudsopgave
  1. 1. Inleiding
  2. 2. LE830 met Quattron
  3. 3. XV-Z17000 3D projector
  4. 3 reacties

XV-Z17000 3D projector

Sharp toonde ons ook de nieuwe XV-Z17000 home cinema projector met ondersteuning voor 3D. Deze Full HD 3D projector werkt op basis van single-DLP technologie in combinatie met shutter glasses. Omdat de schakeltijd van DLP enorm snel is bleek tijdens de demo dat crosstalk (vrijwel) geheel afwezig was, wat de 3D-ervaring sterk ten goede komt. 3D op een groot scherm is naar onze mening sowieso veel indrukwekkender dan op een televisie, en Sharp’s XV-Z17000 is voor 3D-liefhebbers zeker het overwegen waard.

Sharp XV-Z17000 3d projector

Het model biedt tevens diverse energiebesparende functies, zoals een laag stroomverbruik in stand-by en een langere levensduur van de lamp bij gebruik in eco-modus. De levensduur van de projectielamp (250 watt) bedraagt ongeveer 3.000 uur (Eco + Quiet ingeschakeld).

De XV-Z17000 is verkrijgbaar vanaf april 2011 voor een adviesverkoopprijs van € 3.799,00.

Sharp XV-Z17000 3d projector

Conclusie

Sharp's nieuwe televisie line-up voor dit voorjaar ziet er veelbelovend uit. Of de nieuwe LE830 serie de kleurproblemen van de eerdere Quattron modellen geheel achter zich heeft gelaten kunnen we nog niet zeggen. Wel is duidelijk dat de nieuwe serie sowieso een strakker design heeft en een stuk sneller is qua bediening en laadtijden bij de Net+ functionaliteit.
De goedkopere LE630 serie heeft veel potentie qua prijs-prestatieverhouding en uiteraard gaan we ons best doen om ook deze serie binnenkort uitgebreid te testen.
Sharp's XV-Z17000 projector ten slotte, liet tijdens de demo een indrukwekkend 3D beeld zien dat naar meer smaakt. Ook van dat product kan je de komende maanden dus een review verwachten op Hardware.Info

0
*