Samsung TV line-up voorjaar 2011

8 reacties
Inhoudsopgave
  1. 1. Inleiding
  2. 2. LED line-up
  3. 3. Smart TV
  4. 4. Full browser en Skype
  5. 5. Second TV ready
  6. 6. 3D via Bluetooth
  7. 7. ARM Cortex A9 en Genoa platform
  8. 8. Randdikte
  9. 9. Plasma inch+
  10. 8 reacties

ARM Cortex A9 en Genoa platform

De nieuwe topmodellen, de D7000 en D8000 zijn gebouwd op dezelfde basis, het nieuwe Genoa P platform van Samsung. Kloppend hart hiervan is een ARM Cortex A9 processor, geflankeerd door dedicated hardware voor het decoderen van audio en videostreams. De D8000 modellen zijn voorzien van 2 Gigabyte geheugen, de D7000 model het met 1758 MB doen. In de D6000 serie vinden we het iets minder uitgebreide Genoa S platform terug. In de praktijk uitten de verschillen zich vooral in de snelheid bij gebruik van de internet browser en Apps, de D7000 serie is hierbij sneller dan de D6000, terwijl de D8000 qua snelheid nog iets beter zou moeten zijn.

OSD

De menu's van de nieuwe televisie hebben ook een opfrisbeurt gekregen en bovendien is de elektronische handleiding vanaf dit jaar in de televisie ingebouwd, en niet langer op USB stick meegeleverd. Handig is hierbij dat het oproepen van de handleiding contextgevoelig werkt. Roep je de handleiding op vanuit het menu voor beeldinstellingen, dan zal de handleiding automatisch bij het corresponderende onderwerp openen.

3-manual
De elektronische handleiding is bij de nieuwe modellen in het geheugen van de TV opgenomen.

0