Samsung TV line-up voorjaar 2011

8 reacties
Inhoudsopgave
  1. 1. Inleiding
  2. 2. LED line-up
  3. 3. Smart TV
  4. 4. Full browser en Skype
  5. 5. Second TV ready
  6. 6. 3D via Bluetooth
  7. 7. ARM Cortex A9 en Genoa platform
  8. 8. Randdikte
  9. 9. Plasma inch+
  10. 8 reacties

Second TV ready

Second TV is een nieuwe dienst op de D7000 en D8000 modellen. In combinatie met een Galaxy Tab tablet of Galaxy S II smartphone wordt het hiermee mogelijk om de TV geheel vanaf de telefoon of tablet te bedienen, maar ook om het beeld van de TV direct op het handheld apparaat te bekijken. Een eerste demo die Hardware.Info hiervan gezien heeft zag er indrukwekkend uit en de beeldkwaliteit op een Galaxy Tab was erg goed. Voorwaarde voor de Second TV functie is (voorlopig) wel dat je binnen het lokale netwerk bent waar de TV zich bevindt. Bij de eerste generatie van de software zal het waarschijnlijk alleen mogelijk zijn om naar dezelfde bron te kijken als op de TV zelf weergegeven wordt, later zal het eventueel ook mogelijk worden om een andere (externe) bron te bekijken terwijl op de TV gebruik gemaakt wordt van de interne tuner, of anders om.

D8000 op voet

Samsung gaf aan dat de software in eerste instantie alleen op de Galaxy S II en Tab beschikbaar komt vanwege copyright en HDCP issues, mogelijk dat later meer Android apparaten ondersteund zullen worden.

0