Samsung TV line-up voorjaar 2011

8 reacties
Inhoudsopgave
  1. 1. Inleiding
  2. 2. LED line-up
  3. 3. Smart TV
  4. 4. Full browser en Skype
  5. 5. Second TV ready
  6. 6. 3D via Bluetooth
  7. 7. ARM Cortex A9 en Genoa platform
  8. 8. Randdikte
  9. 9. Plasma inch+
  10. 8 reacties

Smart TV

Dit modeljaar introduceert Samsung ‘Smart TV’ een verzamelnaam voor internet en mediaspelerfuncties. De basisfunctionaliteit van Smart TV is op alle LED-modellen terug te vinden, wat betekent dat alle series overweg kunnen met Samsung Apps (voorheen Internet@TV) en dat via DLNA en USB mediabestanden afgespeeld kunnen worden.

Smart Hub
Het nieuwe homescreen, Samsung's 'Smart Hub'

Het aantal Apps zou volgens Samsung sterk moeten toenemen in de komende maanden. Momenteel zijn er voor heel Europa zo’n 60 apps beschikbaar, eind volgende maand zouden dat er al 300 moeten zijn. Niet al deze apps zullen overigens in Nederland beschikbaar komen. Samsung heeft inmiddels onder andere deals met de NPO, RTL en SBS voor uitzending gemist, en ook video on demand via Videoland maakt onderdeel uit van het Nederlandse aanbod.

Search All

Een handige nieuwe feature binnen het Smart TV concept is de "Seach All" zoekfunctie. Deze maakt het nu mogelijk om met één zoekopdracht te zoeken binnen bezochte webpagina's, apps, lokale mediabestanden, mediabestanden op het netwerk en recorded TV.

samsung search

0