TV technologie uit de doeken

12 reacties
Inhoudsopgave
  1. 1. Inleiding
  2. 2. LED of CCFL
  3. 3. Kleurweergave
  4. 4. Kleurtemperatuur
  5. 5. Gamma
  6. 6. Beeldverbetering
  7. 7. Frame-interpolatie
  8. 8. Deinterlacing
  9. 9. In de winkel
  10. 12 reacties

In de winkel

Ga je een televisie kopen, staar je dan niet blind op de specificaties, maar kijk vooral goed of het beeld je bevalt. Valkuil is daarbij dat de meeste televisies tegenwoordig een 'thuis' en een 'winkel' modus hebben. In die laatste stand staat de helderheid meestal op maximaal, om lekker op te vallen naast modellen van de concurrent. Vraag bij voorkeur dus of het mogelijk is om de TV in de 'thuis' modus te bekijken, bij voorkeur in de film of cinemastand.

Wil je meer weten over door ons geteste televisies, kijk dan op de TV productpagina waar je uitgebreide testresultaten kunt bekijken, tabellen en grafieken kunt opvragen en waar je uiteraard ook prijzen kunt vergelijken.

Philips 42PFL6805H

0
*