Western Digital TV Live Hub review

44 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. In de doos
 3. 3. Video en audio
 4. 4. Fotoweergave en netwerkprestaties
 5. 5. Mediabibliotheek
 6. 6. DVD en BD folders
 7. 7. Opstarten, stroomverbruik en afstandsbediening
 8. 8. Afspelen en beeldkwaliteit
 9. 9. Online en firmware
 10. 10. Specificaties
 11. 11. Extra afbeeldingen
 12. 12. Conclusie
 13. 1 besproken product
 14. 44 reacties

Afspelen en beeldkwaliteit

Ook voor het afspelen van een bestand biedt de Western Digital TV Live Hub alle mogelijkheden die we wensen: zowel spoelen als direct naar een tijdsindex van het bestand springen, pauzeren, hervatten, het kan allemaal. De speler onthoudt van meerdere bestanden of deze nog niet geheel afgespeeld waren en markeert deze met een symbooltje in de mediabibliotheek. Titels kunnen als favoriet gemarkeerd worden en met de bekende sterren gewaardeerd worden; vervolgens kan je ervoor kiezen alleen titels met een bepaalde sterwaardering weer te geven. Meta-informatie wordt getoond tijdens het afspelen en is in de bibliotheek ook uitgebreid uit te lezen.

Western Digital TV Live Hub 1TB

Beeldkwaliteit

Hoewel de gebruikte Sigma chipset over behoorlijk wat mogelijkheden beschikt op het gebied van deinterlacing, scaling en postprocessing, worden die door de gebruikte middleware amper benut. Als we kijken naar de resultaten van de simpele HQV test, zien we een schamele 34 punten. De complexere HQV HD en HQV HD 2.0 tests uitvoeren heeft dan ook weinig zin, aangezien de onderdelen hiervan beduidend lastiger zijn. Concreet beschikt de WD TV Live Hub over rudimentair functionerende deinterlacing, en geheel geen ruisonderdrukking of frame rate conversie.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Silver Award Western Digital TV Live Hub 1TB

Western Digital TV Live Hub 1TB

 • Interne harde schijf
 • 1000 GB
 • HDMI
 • LAN
Niet verkrijgbaar
0