Western Digital TV Live Hub review

44 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. In de doos
 3. 3. Video en audio
 4. 4. Fotoweergave en netwerkprestaties
 5. 5. Mediabibliotheek
 6. 6. DVD en BD folders
 7. 7. Opstarten, stroomverbruik en afstandsbediening
 8. 8. Afspelen en beeldkwaliteit
 9. 9. Online en firmware
 10. 10. Specificaties
 11. 11. Extra afbeeldingen
 12. 12. Conclusie
 13. 1 besproken product
 14. 44 reacties

DVD en BD folders

Het nadeel van dit soort bibliotheken is, dat er meestal minder mee mogelijk is qua afspelen en terugvinden van de gewenste bestanden dan via de folderbenadering. Ook bij de WD TV Live Hub zien we bij folders met hieronder een dvd- of Blu-ray structuur, dat de keuze wordt geboden: afspelen of folder openen; in de bibliotheek worden dergelijke folders alleen afgespeeld. Vervelend als zich meerdere van dergelijke structuren in één folder bevinden. Dvd- en Blu-ray index-bestanden worden niet goed herkend door de bibliotheek; iso-bestanden werken wel goed. 

Western Digital TV Live Hub 1TB

Goed, dvd- en Blu-ray folders kan je dus beter afspelen via de keuze 'Files', maar alle andere bestanden zijn leuker en prettiger om af te spelen via de bibliotheek. Net als de Boxee Box heeft de WD TV Live Hub een mogelijkheid aan boord om titelinformatie, inclusief afbeeldingen, op basis van de bestandsnaam of door de gebruiker ingevoerde trefwoorden te achterhalen. Titeloverzichten kan je weergeven met lijsten of iconen (thumbnails), maar je kan er ook per titel in een fraaie fullscreen weergave doorheen bladeren: naast de cover-afbeelding van de titel staat een samenvatting en enige andere informatie, terwijl de achtergrond wisselt tussen diverse aan de titel gerelateerde afbeeldingen.

Western Digital TV Live Hub 1TB
De achtergrondafbeelding van titels met gedownloade extra informatie veranderen terwijl je ernaar kijkt.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Silver Award Western Digital TV Live Hub 1TB

Western Digital TV Live Hub 1TB

 • Interne harde schijf
 • 1000 GB
 • HDMI
 • LAN
Niet verkrijgbaar
0