Logitech G510 Gaming keyboard review

40 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
  1. 1. Logitech G510 Gaming keyboard
  2. 2. Veelzijdig
  3. 3. Ervaring
  4. 4. Conclusie
  5. 1 besproken product
  6. 40 reacties

Conclusie

De macrotoetsen, het ingebouwde LCD, de geluidskaart en verlichte toetsen zorgen voor een verbreding van de spelbeleving en maken deze een stuk aangenamer. Ook voor standaard desktop gebruik kunnen deze een fijne toevoeging zijn, al zal de prijs van gemiddeld 105 euro een beletsel vormen om zomaar even over te stappen.

De ingebouwde stopwatch van het LCD scherm kan bijvoorbeeld gebruikt worden om de baktijd van je pizza in de gaten te houden, maar ook hoe snel je door een bepaald traject van je spel heen komt. Het laatste nieuws kan je makkelijk volgen op het scherm en de mediatoetsen zijn handig om muziek te bedienen. De ingebouwde geluidskaart is in combinatie met een headset perfect om tussendoor een Skype gesprek te voeren en kan gebruikt worden om te communiceren met andere spelers in een spel. Over de precieze audiokwaliteit kunnen wij alleen niets zeggen, een test konden wij door storing in het signaal niet uitvoeren. De toetsen voelen smaller dan normaal, maar tikken met een prettige aanslag, mits je van hoge toetsen houdt. De G510 van Logitech is met de kleine kanttekeningen daargelaten een prima uitgebreid toetsenbord en zeker voor gamers een aanrader.

Logitech G510 Gaming Keyboard


Logitech G510


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Silver Award Logitech G510 Gaming Keyboard

Logitech G510 Gaming Keyboard

  • Toetsenbord
  • Qwerty
Niet verkrijgbaar
0
*