Logitech G510 Gaming keyboard review

40 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
  1. 1. Logitech G510 Gaming keyboard
  2. 2. Veelzijdig
  3. 3. Ervaring
  4. 4. Conclusie
  5. 1 besproken product
  6. 40 reacties

Ervaring

De toetsen hebben een lekkere aanslag en de G510 is stevig gebouwd. De meningen verschillen echter over de grootte van de toetsen en de plaatsing hiervan. De versie die wij mochten testen heeft een Nederlandse indeling, waardoor de entertoets hoog is, in plaats van breed. En naast de linker shift is een ‘’\’’aanwezig, waardoor deze shift kleiner is dan normaal. Hierbuiten verschilt dit toetsenbord niet veel van andere, wel is ons opgevallen dat de lettertoetsen smal aanvoelen, ook al hebben ze fysiek een gemiddelde maat.

De afwijkende Shift en Enter toetsen van de G510

Wanneer je een spel start, start een profiel van het spel standaard mee, waardoor de G-toetsen altijd de juiste instellingen hebben zonder dat je daarvoor iets hoeft te doen. Mocht je toch willen wisselen terwijl je al in een spel zit, dan kan dat makkelijk via het LCD. De toetsenbordfuncties en het scherm kunnen bediend worden met de aanwezige knoppen rondom. Minder handig vinden wij de compatibiliteit van games voor de weergave op het LCD, slechts een handvol wordt ondersteund voor het scherm. Als je wilt zien welke spellen worden ondersteund, dan kan je terecht op de site van Logitech.

Een voorziening die we bij steeds meer gaming toetsenborden zien is de optie om de Windows-toetsen te blokkeren. Tot nog toe hebben alle gaming toetsenborden van Logitech deze optie. Bovenin het klavier zit een kleine schuifknop waarmee je het toetsenbord in de gamestand kan zetten, hiermee worden de Windows toetsen uitgeschakeld zodat je een spel niet zo snel meer ongewenst verlaat.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Silver Award Logitech G510 Gaming Keyboard

Logitech G510 Gaming Keyboard

  • Qwerty
Niet verkrijgbaar
0
*