Logitech G510 Gaming keyboard review

40 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
  1. 1. Logitech G510 Gaming keyboard
  2. 2. Veelzijdig
  3. 3. Ervaring
  4. 4. Conclusie
  5. 1 besproken product
  6. 40 reacties

Veelzijdig

Het voordeel van het scherm verwerkt in de behuizing is de informatie dat het levert van het spel dat je aan het spelen bent. Je kan bijvoorbeeld zien wat de tussenstand is tussen jou en de vijand en hoeveel leven je zelf nog hebt. Ook kan je e-mail weergegeven worden en het is mogelijk om het dagelijkse nieuws via RSS in het kort te volgen op het scherm, waarna je het kan openen op de computer als het jou interessant lijkt.

Een toetsenbord zoals dit wordt voornamelijk aangeschaft door spelfanaten, maar ook desktopgebruikers kunnen goed gebruikmaken van de G510. Het heeft een lekkere toetsaanslag en geeft controle over een software mediaspeler met de mediatoetsen rechts bovenin, inclusief controle over het volume via een dempknop en een grote volumeknop in de vorm van een scrollwiel. Ook zijn de verlichte toetsen goed afleesbaar in het donker, met de keus uit een kleurengamma zo oneindig als de regenboog. Ook eerdere modellen zoals de G19 en G110 van Logitech hebben deze optie.

Logitech G510 Gaming Keyboard
Het laatste nieuws is zichtbaar via RSS

Net als de G110 heeft de G510 een ingebouwde geluidskaart. Deze wordt zonder speciale driver standaard herkend door Windows en neemt de geluidskaart in je computer direct over wanneer je een headset in de ingangen van het keyboard steekt. Een dempknop voor geluid en opname zijn aanwezig. Het geluid is goed, maar verwacht geen surround wonderen van de ingebouwde geluidschip, wij konden het verschil tussen voor en achter niet herkennen met een headset. Een audiotest konden wij helaas niet uitvoeren, doordat er teveel storing in het signaal aanwezig was. Het handige van de geluidskaart is wel dat je geen speakeraansluitingen hoeft te verliezen. Dit is wel het geval als een keyboard de audioaansluitingen van de computer nodig heeft en daardoor de audio alleen maar doorlust.

Logitech G510 Gaming Keyboard
De aansluitingen van de USB geluidskaart met dempknop.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Silver Award Logitech G510 Gaming Keyboard

Logitech G510 Gaming Keyboard

  • Qwerty
Niet verkrijgbaar
0
*