TP-Link TL-1043ND review

23 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
  1. 1. Inleiding
  2. 2. Hart van de router
  3. 3. Specificaties
  4. 4. Testresultaten doorvoersnelheid bedraad
  5. 5. Testresultaten gemiddelde snelheid 10 en 20 meter
  6. 6. Stroomverbruik
  7. 7. Conclusie
  8. 1 besproken product
  9. 23 reacties

Testresultaten doorvoersnelheid bedraad

Deze TP-Link vergelijken we met eerder geteste routers die een vergelijkbaar prijskaartje hebben tussen de 45 en 65 euro. Zodoende is te achterhalen in hoeverre deze router de geclaimde goede prijs/kwaliteitverhouding biedt. Een drietal duurdere dual-band routers is  meegenomen in dit vergelijk, niet om de prestaties op 5 GHz te vergelijken, maar voornamelijk om te zien hoe de TP-Link router zich verhoudt ten opzichte van dit soort modellen, die een meerprijs ten opzichte van deze TP-Link router hebben vanaf zo'n 15 tot 20 euro.

De TP-Link maakt zijn belofte een gigabit router te zijn in ieder geval waar. 926 Mbit/s over de LAN poorten is een prima score, al hebben we hoger gezien. Daarnaast is 130 Mbit/s over de WAN poorten eveneens een goede score, er zijn immers nog (bijna) geen internetabonnementen die de 120 Mbit/s overstijgen.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Silver Award TP-Link TL-WR1043ND

TP-Link TL-WR1043ND

  • 802.11n (Wi-Fi 4)
Niet verkrijgbaar
0
*