Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

[Pro] Lenovo Thinkpad T440 review: Een werkpaard

9 maart 2014 - 05:59
De Lenovo ThinkPad T440 is een werkpaard met een aantal bijzondere features.

Bitfenix Prodigy M review: groter van binnen

8 maart 2014 - 15:00
Bitfenix had een hit in handen met de Prodigy, een mini-ITX behuizing op micro-ATX formaat. De Prodigy M is identiek... met ruimte voor een micro-ATX moederbord. Hoe doet hij het?

Seasonic G-Series 450W PSU review: gouden prijzenslag?

8 maart 2014 - 05:59
Net als Corsair heeft Seasonic een betaalbare, modulaire 80Plus Gold voeding. De vraag is dan: welke is beter, de Corsair CS-M 450W of de Seasonic G-Series 450W?

[Pro] Lenovo ThinkVision LT2934z review: dient twee meesters

7 maart 2014 - 15:00
Lenovo stuurde ons een 21:9 monitor op, die we graag vergelijken met de eerder geteste modellen - al moeten we direct opmerken dat dit model écht voor de zakelijke markt is bestemd.

GeForce GTX 750 en 750 Ti: ASUS vs. MSI vs. KFA2

6 maart 2014 - 15:00
Op 18 februari introduceerde Nvidia de GeForce GTX 750 en 750 Ti videokaarten. We hebben inmiddels meerdere kaarten getest. Welke presteert het best?

Cooler Master GM-series G550M 550W PSU review

6 maart 2014 - 05:59
De Cooler Master G550M is een zeer betaalbare, semi-modulaire 80Plus Bronze voeding die, zoals blijkt uit onze test, de concurrentie flink laat zweten.

6x AMD Radeon R9 280X review: ASUS, Gigabyte, MSI, Sapphire en XFX

5 maart 2014 - 05:59
Doordat de ‘nieuwe’ AMD Radeon R9 280X gebaseerd is op de Radeon HD 7970, konden fabrikanten vrijwel direct eigen modellen op de markt brengen. Wij vergelijken de 280X kaarten van ASUS, Gigabyte, MSI, Sapphire en XFX.

WD My Cloud EX2 review: Lang verwacht...

4 maart 2014 - 15:10
De WD My Cloud was er al met 1 of 4 disks, maar nu eindelijk is het 2-bay model aan het programma toegevoegd.

Performance consistentie van populaire 240-256GB SSD's review: grote verschillen

4 maart 2014 - 11:00
Op verzoek van verschillende Hardware.Info lezers deden we onderzoek naar de prestatieconsistentie van courante SSD's en bepalen we of de nieuwe Intel 730 op dit vlak inderdaad uitblinkt.

Aerocool Dead Silence review: doodse stilte?

4 maart 2014 - 05:59
Aerocool stuurde ons de Dead Silence, een 'doodstille' micro-ATX behuizing. Kan deze eigenzinnige behuizing ook nog een beetje koelen?

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.