Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Acer Chromebook 13 CB5-311-T0Z8 review: Tegra K1 in actie

11 november 2014 - 15:00
Een Chromebook met de Nvidia Tegra K1-processor aan boord. Hoe verhoudt zich dat ten opzichte ten opzichte van de Nvidia-concurrentie?

Vier Z97/H97 moederborden onder de 100 euro review

11 november 2014 - 05:59
42 geteste Z97/H97-moederborden nog niet genoeg? We hebben er vandaag weer vier getest. Dit keer bekijken we budgetbordjes die allemaal niet meer dan 100 euro kosten.

SSD Megatest: 60 256/512 SATA600 SSD's getest

9 november 2014 - 05:59
Vrijwel alle fabrikanten hebben dit jaar hun SSD-aanbod ververst. Met de testresultaten van 55 240/256 en 480/512 GB modellen bij de hand vertellen we je welke SSD’s op dit moment de beste keuze zijn.

3x Lenovo Y50-70 review: werkt de SSHD van WD?

8 november 2014 - 05:59
Van de Lenovo Y50-70 hebben we in totaal drie testmodellen op de testbank gehad. Maar dat hadden we er graag voor over.

Gigabyte Brix GB-BXI5G-760 review: groen klein monster

7 november 2014 - 15:00
Voorzien van een supersnelle GTX 760 en een opgevoerde Core i5 is dit een supermini met grootse prestaties

ASUS Maximus VII Formula en Maximus VII Impact review

6 november 2014 - 10:00
Vandaag liggen de meest high-end Z97-moederborden voor gamers van ASUS op de testbank. Vol features, maar met hoge prijskaartjes: zijn dit toch de borden waarover je kunt dromen?

[Pro] Dell PowerEdge FX2 preview: Mix & Match in het rack

5 november 2014 - 15:00
Vorig jaar bracht Dell haar PowerEdge VRTX op de markt. Een server bedoeld voor kleinere bedrijven gebaseerd op een blade-systeem. Vandaag onthuld het bedrijf de FX2 een 2U-rackmount die deze filosofie nog een stap verder brengt.

ASUS H97-Pro Gamer moederbord review

5 november 2014 - 05:59
Moederborden specifiek voor gamers zijn er in overvloed. Het merendeel is uiteraard gebaseerd op de Z97-chipset, maar met de H97-Pro Gamer gooit ASUS het over een andere boeg.

ASUS RT-AC87U en Netgear R7500 Nighthawk X4 review

4 november 2014 - 05:59
De stroom van 802.11ac-routers is het afgelopen lopen jaar pas echt goed op gang gekomen. We kijken hier naar twee nieuwe topmodellen, de ASUS RT-AC87U en Netgear R7500, getest.

AOC u3477Pqu review: stijlvol slagschip

3 november 2014 - 05:59
Het eerste 34-inch 21:9 scherm dat ons lab bereikte, beviel goed. Enige maanden nadien mogen we aan de slag met de AOC u3477Pqu, een stijlvolle, maar zeer grote monitor.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.