Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Seasonic S12II V2 520W / 620W review: met nieuwe fan

22 februari 2015 - 15:00
Seasonic heeft recent nieuwe uitvoeringen van haar populaire S12II voedingen uitgebracht. Wij testten de nieuwe 520W en 620W modellen.

CM Storm NovaTouch TKL review: het beste van beide werelden

22 februari 2015 - 05:59
Net zoals dat geldt bij een snellere videokaart, kan een goed toetsenbord duidelijk verschil uitmaken, maar is dat ook zo bij de NovaTouch TKL van CM Storm?

4Launch Devastator Review: GTX 970 en Core i7 4790

21 februari 2015 - 05:59
Nog niet zo heel lang geleden gingen we aan de slag met een mooi systeem van Informatique. Dit keer is het de beurt aan 4Launch. We kijken naar de Devastator, een systeem uit de eigen stal. Opgebouwd uit een Cooler Master Silencio...

Phanteks Enthoo Evolv review: aluminium allure

20 februari 2015 - 05:59
Phanteks wist ons al meerdere keren te overtuigen met uitstekende behuizingen. De Evolv is iets bijzonders om te zien, maar hoe bevalt hij in de praktijk?

USB 3.1 review: eerste ervaring met 10 Gbit/s USB op ASUS Z97-A/USB 3.1

19 februari 2015 - 15:00
USB 3.1 biedt in theorie ruim twee keer betere prestaties dan USB 3.0, terwijl de nieuwe Type-C connector het gebruiksgemak vergroot. Dankzij ASUS konden we beide nieuwe USB-technologieën testen.

Seasonic Snow Silent 1050W review: witte stilte

19 februari 2015 - 05:59
Wit is het nieuwe zwart, althans daar lijkt het op in de PC-wereld. Seasonics nieuwe 1050W is niet alleen wit, maar ook nog eens zeer stil.

Tien energiemeters review: meten is weten

18 februari 2015 - 05:59
Hoeveel energie verbruikt jouw PC? En de settopbox naast de tv? En die tien jaar oude koelkast? Energiemeters geven je antwoord op die vragen, en helpen dat bijbehorende kosten inzichtelijk te maken.

GeForce GTX 960 vergelijkingstest deel 2: ASUS, EVGA, Gigabyte, Inno3D, MSI en Zotac getest

17 februari 2015 - 05:59
Na ASUS, Inno3D, MSI en Zotac ontvingen we nu ook GeForce GTX 960 kaarten van EVGA en Gigabyte. Welke fabrikant heeft de beste keuze?

Sony HAP-S1 review: high-resolution audio in de praktijk

16 februari 2015 - 05:59
Sony promoot inmiddels al bijna twee jaar 'high resolution audio'. Tijd om het eens uit te proberen, met het HAP-S1 audiosysteem

Scythe Mugen Max, Kodati, Iori en Tatsumi CPU-koelers review

15 februari 2015 - 15:00
Vandaag leggen we vier nieuwe processorkoelers van Scythe op de testbank, die allemaal gemiddeld tussen de 20 en 30 euro kosten - op de grote Mugen Max na.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.