Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

BTO X.Book 17CL62 review: GTX980M barebone met mogelijkheden

17 maart 2015 - 05:59
Het is al weer een tijdje geleden dat we een laptop van BTO aan de tand hebben gevoeld, maar nu met de komst van onder andere de GTX 980M werd het weer tijd om weer eens met een machine aan de slag te gaan.

ASUS N551JK-CN130H review: vlotte basis

16 maart 2015 - 05:59
IPS, GeForce GTX 850M en Core i7-4710HQ

LC Power Cosmo Cool CPU-koeler review: imposant gevaarte

15 maart 2015 - 15:00
Fabrikant LC Power staat normaal gesproken primair bekend om producten in het budget segment. Toen de fabrikant een koeler met een gemiddelde prijs boven de € 75 op de markt zette, werd onze interesse dus wel gewekt...

ASUS ROG G551JM-CN120H review: compleet laptopgamingpakket

15 maart 2015 - 05:59
Je wilt een niet al te dure gaming laptop of je wil gewoon een snelle machine die er niet uitziet als een grijze muis? In beide gevallen ben je bij de ASUS ROG G551JM-CN120H aan het juiste adres. Een laptop met interessante specif...

Seasonic TFX-350W voeding review: efficiënte TFX-voeding

14 maart 2015 - 15:00
Seasonic stuurde ons een nieuwe voeding in TFX-formaat met 80Plus Gold certificaat. Is deze TFX-350W een betere keuze dan de vorig jaar geteste Be quiet?

Toshiba Encore 2 WT8-B-102 review: uitgekleed

13 maart 2015 - 16:17
De Toshiba Encore WT8-A-102, laat zijn opvolger de Encore 2 hem vergeten?

HP kondigt nieuwe printers aan: nieuwe toner steelt de show

12 maart 2015 - 05:59
HP heeft tijdens een evenement in Frankfurt een nieuwe lijn printers/all-in-ones aangekondigd. Het feit dat ze wit zijn, is echte niet het enige wat anders is ten opzichte van eerdere generaties.

[Pro] Startech.com wachtwoordgenerator voor gastnetwerken review

11 maart 2015 - 05:59
Een gastnetwerk is eigenlijk onmisbaar als je bezoekers gebruik wilt laten maken van je draadloze netwerk. Met dit apparaat van Startech.com is het heel eenvoudig om dit toe te voegen.

Intel H81 chipset moederborden test: 4x €50 / 4x €60

10 maart 2015 - 05:59
Voor € 50 koop je al een moederbord geschikt voor alle soorten Haswell processors. Wij testten acht budget Intel-borden en analyseren de zichtbare en minder zichtbare verschillen.

Panasonic 2015 TV preview: VA panelen, Firefox en curved

9 maart 2015 - 05:59
Panasonic stapt dit jaar over op VA-panelen, introduceert curved televisie en gebruikt Firefox voor smart tv.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.