Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

61 t/m 70 van 3.977 resultaten

LG G4 review: beter dan de Galaxy S6?

8 juli 2015 - 05:59
Met de G4 gaat LG de strijd aan in het topsegment van smartphoneland. Wij hebben dit toestel uitgebreid getest en zijn danig onder de indruk, met name van de camera.

Bitfenix Aegis review: de geschiedenis herhaalt zich

7 juli 2015 - 17:00
Micro-ATX, heel veel waterkoeling mogelijkheden en een nog alleszins nette prijs: de Bitfenix Aegis intrigeert ons. Tijd voor een test.

Samsung 850 Evo 2TB / 850 Pro 2TB SSD review: 2TB grens geslecht!

6 juli 2015 - 20:20
Samsung introduceert deze week 2TB versies van haar 850 Evo en 850 Pro SSD's. Wij hebben beide SSD's uitvoerig getest.

[Pro] Nieuw product van Kyocera: afdrukken op zonne-energie

6 juli 2015 - 18:00
Op initiatief van de Nederlandse afdeling van Kyocera Document Solutions is er een nieuw product beschikbaar op de Nederlandse markt: printers op zonne-energie.

Be quiet! Dark Rock TF review: high-end top-down koeler

6 juli 2015 - 05:59
De Dark Rock TF, waarbij TF staat voor top-flow, is de nieuwste CPU-koeler van Be quiet!, bedoeld voor high-end processors in kleine behuizingen. Tijd om de proef op de som te nemen!

17 Ultra HD monitoren review: pixelexplosie

6 juli 2015 - 05:59
Het is alweer ruim een half jaar geleden dat we onze eerste round-up van Ultra HD monitoren publiceerden. Tijd voor een update.

Lian Li DK-01X review: bureaubehuizing deluxe

5 juli 2015 - 05:59
PC op je bureau of in je bureau? Dat tweede is een optie met de Lian Li DK-01X - het kost wat, maar dan heb je ook iets echt bijzonders!

29 CPU-koelers review: getest volgens nieuwe methode

4 juli 2015 - 05:59
Zoveel producten, zoveel testmethodes, zo ook voor CPU-koelers. Met dit artikel introduceren we een nieuwe testmethode, die nog beter in kaart brengt welke modellen de beste verhouding bieden tussen koelprestaties en geluidsproduc...

Honor 6 Plus review: 1 plus 1 is 2

3 juli 2015 - 05:59
Over de Honor 6 waren we een klein half jaar geleden behoorlijk goed te spreken. De Honor 6 Plus is niet alleen een grotere variant van dat toestel, het heeft ook een compleet andere camera. Onze interesse was in ieder geval gewek...

Pro OC review: DDR3-geheugenchips van Samsung, Hynix, Elpida en Powerchip

2 juli 2015 - 16:00
Als die-hard overklokker, welk merk DDR IC's biedt je dan de mogelijkheid om de beste SuperPi score te behalen? Hardware.Info Pro OC lid Nedernakker zocht het uit!

61 t/m 70 van 3.977 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.