Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

HP Envy x2 15-c020nd Review: Giga Surface

22 januari 2015 - 05:59
Soms kom je heel bijzondere producten tegen. Producten waar je even over moet nadenken wat je er nu eigenlijk van moet vinden. Een goed voorbeeld is de Envy X2 15 van HP. Een 15,6 inch laptop en tablet in één.

In Win D-Frame Mini review: industrieel ontwerp

21 januari 2015 - 05:59
De In Win D-Frame Mini spreekt tot de verbeelding met een buitenissig uiterlijk, maar overtuigt hij ook als behuizing? Wij testten deze bijzondere kast.

[Pro] Mobiele strategie van HP: producten en visie

20 januari 2015 - 17:00
Vandaag annonceert HP een aantal nieuwe zakelijke mobiele producten. Vorige week hadden we al even tijd om kort kennis te maken met de nieuwe apparaten. Daarnaast kregen we ook een uitgebreide presentatie van Michael Park, een van...

Samsung Portable SSD 1TB review: razendsnelle externe SSD

20 januari 2015 - 13:48
Tijdens CES introduceerde Samsung een nieuwe reeks externe SSD's, de T1-serie. Wij hebben het 1TB model getest.

Apple Mac Mini (2014) review: Eindelijk vernieuwd

20 januari 2015 - 05:59
Het is de goedkoopste Mac uit het programma van Apple. We hebben het over de Mac Mini, het instapmodel dat onlangs (eindelijk) werd vernieuwd.

Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition review

18 januari 2015 - 15:00
Begin oktober testten we de AMP! Extreme Edition die Zotac uitbracht van de GeForce GTX 970. Ook van grote broer GTX 980 heeft Zotac zo'n kaart, die we inmiddels ook onder de loep hebben genomen.

Bouw je eigen Mini-PC 2015: kleiner is fijner

18 januari 2015 - 05:59
De Hardware.Info Bouw Je Eigen PC artikelen ken je vast wel, maar deze editie is iets bijzonders: een volwaardige, krachtige PC in een zeer compacte behuizing. Aan de slag met Mini-ITX!

Acer Predator XB280HKbprz monitor review: 4K G-sync!

17 januari 2015 - 05:59
De Acer Predator XB280HK is de eerste Ultra HD-monitor met G-sync. Hij belooft veel, maar maakt hij het ook waar? Dat lees je in deze uitgebreide review.

HTC Desire Eye review: het alziend oog

16 januari 2015 - 05:59
Meerdere fabrikanten van Android-smartphones brengen twee topmodellen per jaar uit. HTC doet dat met de Desire Eye eigenlijk ook. Wij zijn ermee aan de slag gegaan.

De TV trends van de CES: 4K, Quantum Dots en HDR

15 januari 2015 - 20:25
De CES beurs in Las Vegas is traditioneel hét evenement waar alle fabrikanten van televisies hun nieuwe modellen introduceren en waar de trend voor het jaar wordt gezet.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.