Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

9 600 Mbps powerline kits vergelijkingstest: strijd tegen de storing

21 september 2014 - 05:59
We hebben vorig jaar al eens geschreven over de nieuwe Homeplug AV2-standaard voor powerline-adapters. Inmiddels hebben we er genoeg getest om er een kleine vergelijkingstest van te maken, met interessante resultaten.

HP Envy X360 15-u030nd (J2S32EA) review: 15 inch tablet én laptop

20 september 2014 - 15:00
Een laptop met 15,6 inch scherm die je ook als tablet kunt gebruiken? Met deze Envy kan dat.

Brother MFC-J6520DW review: multifunctioneel en betaalbaar

20 september 2014 - 05:59
De Brother MFC-J6510DW is een van onze favoriete printers van de afgelopen jaren. Met de MFC-J6520DW die we vandaag bespreken heeft dat model een opvolger gekregen. Zijn we nog altijd zo enthousiast?

Synology 2015: alles over DSM 5.1

19 september 2014 - 18:05
Gisteravond hield Synology een grote bijeenkomst in het Amsterdamse Concertgebouw. Hardware.Info was er bij en geeft een impressie van de presentatie. We hebben ook nog even de tijd gehad om in gesprek te gaan met Derren Lu, gener...

Nvidia GeForce GTX 980 / 970 review incl. Ultra HD

19 september 2014 - 04:29
Nvidia introduceert vandaag de GeForce GTX 980 en GTX 970, twee nieuwe high-end kaarten in de Maxwell-generatie. Wij testten beide kaarten uitvoerig op ons geheel vernieuwde videokaartentestplatform.

Nvidia GeForce GTX 980 SLI / 3-way SLI / 4-way SLI review

19 september 2014 - 04:28
Nvidia introduceert vandaag de GeForce GTX 980 en 970. Benieuwd hoe twee, drie of zelfs vier van die gloednieuwe GTX 980 kaarten gezamenlijk presteren? In deze review ben je op het juiste adres!

In Win 901 review: juweeltje

18 september 2014 - 15:00
Als je een echt bijzonder ogende behuizing op je bureau wilt zetten, is de In Win 901 zeker een die je moet overwegen. Niet alleen ziet hij er fraai uit, ook het interne ontwerp is slim.

Synology DiskStation DS115j review: leidende instapper

18 september 2014 - 05:59
Wanneer je aan Synology denkt, dan denk je vaak aan uitgebreide, maar ook dure NAS-apparaten. Met deze DiskStation DS115j is het net even anders, want die is wel uitgebreid maar tevens ook zeer betaalbaar.

Corsair Obsidian 250D productervaring & review

17 september 2014 - 05:59
We testten hem al geruimte tijd geleden in een vergelijkingstest via onze standaardmethode, maar de Corsair Obsidian 250D krijgt wat extra aandacht in deze aparte review van Stephan Overbeeke.

39 CPU-koelers review: maak de beste keuze!

16 september 2014 - 05:59
Aan een CPU-koeler kun je twee tientjes uitgeven, maar een bedrag richting de 100 euro is ook mogelijk. Voor dit artikel testten we 39 uiteenlopende modellen en zochten we uit welke excelleren qua koeling, qua geluidsproductie en...

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.