Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Corsair Vengeance 2100 headset review

10 juli 2014 - 15:00
Corsair belooft met de draadloze Vengeance 2100 een verbazingwekkende geluidskwaliteit. Natuurlijk legden we ons oor te luisteren.

Sony X9005B review: tweede generatie 4K Ultra HD TV

10 juli 2014 - 05:59
De nieuwe X9005B modellen voor 2014 hebben een ander design, maar ook een nieuw panel, ingebouwde h.265 / EVC decoders, native ondersteuning voor HDMI 2.0 en HDCP 2.2.

Western Digital Red 1 TB (2,5 inch) review

9 juli 2014 - 05:59
Een NAS wordt steeds meer een normaal consumentenproduct en dus ook steeds kleiner. Is de WD Red-serie op 2,5"-formaat net zo geschikt als zijn grotere broer?

BenQ BL3200PT review: 32-inch WQHD

8 juli 2014 - 15:00
De meeste quad HD-monitoren hebben een IPS-achtig paneel en zijn 27-inch. BenQ's BL3200PT heeft een AMVA-paneel en een diagonaal van maar liefst 32 inch. Is groter ook beter?

Microsoft Surface Pro 3 Hands-on: Serieus laptopalternatief

8 juli 2014 - 05:59
In tegenstelling tot de Surface Pro 2 is de Surface Pro 3 geen doorontwikkeling van het oude model, maar compleet vernieuwd. In dit artikel maken we kennis met het nieuwe model.

D-Link DIR-880L review: nieuw topmodel, nieuw jasje

7 juli 2014 - 05:59
Na de nieuwste AC1900-routers van Linksys, ASUS en Netgear, kon D-Link natuurlijk niet achterblijven. Vandaag bekijken we de DIR-880L, het nieuwste topmodel.

HP Envy 15-j150ed review: Full HD met AMD-power

6 juli 2014 - 15:00
We zien maar weinig AMD-laptops voorbijkomen. Nu is het een keertje gelukt met deze Full HD-laptop van HP.

[Pro] Samsung 845DC EVO / Pro SSD review: datacenter SSD's

6 juli 2014 - 05:59
Met de nieuwe 845DC Evo en 845DC Pro SSD's introduceert Samsung twee nieuwe series enterprise SSD's voor de losse verkoop en daarmee de markt voor server-upgrade en zelfbouw servers.

Intel NUC D341010WYKH Review: Mini met mogelijkheden

5 juli 2014 - 15:00
Laat je fantastie de vrije loop met de nieuwe Intel NUC: een mini met mogelijkheden.

LaCie 5big Thunderbolt 25TB: massaopslag

5 juli 2014 - 05:59
Met de WD My Passport Pro en de LaCie Little Big Disk Thunderbolt hebben we de afgelopen tijd al weer twee nieuwe apparaten met Thunderbolt besproken. Vandaag is het de beurt aan de LaCie 5big Thunderbolt, een apparaat die zijn na...

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.