Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

61 t/m 70 van 4.168 resultaten

Apple iMac 21,5 inch 4K Retina Review

26 december 2015 - 05:59
De retina 21,5 inch iMac lijkt als twee druppels water op de rest van deze lijn, tot je het scherm aan zet. Wij bekeken deze all-in-one met 4K-scherm nader.

HP Pavilion 15-a000nd Star Wars Special Edition review

24 december 2015 - 15:00
Voor de fans is het op dit moment een speciale periode. Niet omdat het einde van het jaar nadert, maar omdat in de bioscoop de nieuwste Star Wars film draait. The Force Awakens trekt veel bezoekers en als je een echte fan bent dan...

5 simracing stuurtjes getest: Logitech vs. Thrustmaster

24 december 2015 - 05:59
Mede dankzij het succes van Max Verstappen staat simracing weer volop in de belangstelling. Reden voor ons om vier serieuze stuurtjes in de loep te nemen.

iiyama ProLite X4071UHSU review: 4K koopje

23 december 2015 - 15:00
De Iiyama ProLite X4071UHSU-B1 is het tweede 40" UHD-scherm dat ons lab bereikte. Het heeft een wel heel concurrerende prijs, maar wat lever je daarvoor in? Wij testten het uitvoerig.

AMD A8-7670K review: tweede Godavari

23 december 2015 - 05:59
Vijf maanden terug introduceerde AMD 'Godavari'. Toentertijd testten we het topmodel, de A10-7870K, maar inmiddels hebben we ook benchmarks van de lager gepositioneerde A8-7670K.

Alternate Thunderstorm Limited Edition 2016 Review

22 december 2015 - 18:00
899 euro voor een systeem met een GTX960 en een Skylake i5.

LG 24M47VQ review: voordelige monitor

22 december 2015 - 15:00
Doorgaans bekijken we luxere monitoren, maar uiteraard vergeten we ook instapmodellen niet. De LG 24M47VQ heb je al voor minder dan 150 euro, maar is het ook wat?

Sony Xperia Z5 Premium review: 4K in de broekzak

22 december 2015 - 05:59
Met de Xperia Z5 Premium brengt Sony een smartphone op de markt met een tot nu toe ongeziene 4K-resolutie. Daar gingen we uiteraard graag mee aan de slag.

Sandisk Ultra MicroSDXC 200GB review: monster van een kwart gram

21 december 2015 - 15:00
De afgelopen jaren hebben we al een sterke toename gezien in de capaciteit en snelheid van deze microSD-kaarten. Nu heeft Sandisk zelfs een microSD-kaart uitgebracht met 200GB. Tijd om deze te testen.

Mad Max: getest met 33 GPU's

20 december 2015 - 15:00
Enige tijd geleden kwam de game Mad Max uit. Wij hebben gekeken naar welke videokaart je nodig hebt om dit spel op Full HD, WQHD en Ultra HD te kunnen spelen.

61 t/m 70 van 4.168 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.