Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Club 3D Radeon R7 240 / 250 / 265 review: betaalbare kaarten van Nederlandse bodem

20 juni 2014 - 16:00
Club3D hebben we al een tijde niet gezien op deze pagina’s, maar nu konden we aan de slag met drie betaalbare kaarten van het merk: een Radeon R7 240, Radeon R7 250 en Radeon R7 265.

[Pro] WD Sentinel DS6100 review: zakelijke Home Server

20 juni 2014 - 12:30
Schijvenfabrikant WD verraste ons eerder met onder andere een powerlinesetje en routers. Een heuse Windows-server hadden we al helemaal niet verwacht.

Kingston HyperX Cloud headset review: een echte game-changer

19 juni 2014 - 05:59
Kingston brengt met zijn tweede headset een luxe product op de markt met opmerkelijke resultaten. Wij gaan ermee aan de slag om de mogelijkheden te ontdekken.

Wolfenstein: The New Order review: getest met 32 GPU's

18 juni 2014 - 07:29
Wij testten de nieuwe Wolfenstein game met 32 GPU's uit de huidige en vorige generaties. De game blijkt niet heel veeleisend, wat het een uitstekende titel maakt om in Ultra HD resolutie te spelen.

Gigabyte Brix GB-BXBT-2807 review: Stille mini met dual-core Celeron

17 juni 2014 - 07:16
Je koopt hem voor een habbekrats, maar is deze Brix met Bay Trail Celeron de moeite waard?

Corsair AX1500i voeding review: de eerste 80Plus Titanium voeding

16 juni 2014 - 05:59
Corsairs AX1500i lijkt de ultieme voeding: 1500W vermogen, volledig digitaal aangestuurd en ook nog eens de eerste voeding met een 80Plus Titanium certificaat.

3x Radeon R7 240 review: MSI vs. Sapphire vs. XFX

15 juni 2014 - 05:59
In deze review zetten we drie instap Radeon R7 240 videokaarten van MSI, Sapphire en XFX tegenover elkaar. We bepalen waar je een R7 240 voor kunt gebruiken en welke de beste keuze is.

Intel Core i7 4790K / i5 4690K Devil's Canyon review: Haswell voor overklokkers!

13 juni 2014 - 12:30
Met "Devil's Canyon" belooft Intel nieuwe Haswell-processor die veel beter overklokken dan we tot nu toe gewend zijn. Hardware.Info zoekt dat uit!

Hands on: Samsung Galaxy Tab S tablets met high-res AMOLED scherm

13 juni 2014 - 02:00
Samsung introduceert vandaag twee Android tablets aan in de nieuwe high-end ‘Tab S’ serie. Het zijn de dunste en lichtste modellen die Samsung tot nu toe op de markt heeft gebracht.

Philips Screeneo review: ultieme WK projector?

12 juni 2014 - 12:30
De Screeneo van Philips is een ultra short throw projector die bij een afstand van 10 cm tot de muur al een 50” groot beeld kan projecteren. De ultieme WK projector?

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.