Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Eizo Foris FS2434 review: ideaal voor RTS?

13 september 2014 - 05:59
Een gaming scherm van 300 euro zonder 120/144Hz, maar met heel veel andere interessante features. Voor RTS en MMO gamers is dit zeer interessant leesvoer!

MSI Radeon R9 270X Gaming Mini-ITX review

12 september 2014 - 15:00
We kennen al een tijdje speciale Mini-ITX-versies van bijvoorbeeld de GeForce GTX 760. MSI brengt deze formfactor nu ook naar de Radeon R9 270X. Wij gingen ermee aan de slag.

[Pro] HP ProDesk G1 600 Mini Desktop review: zakelijke kracht in miniverpakking

11 september 2014 - 15:00
Dat een klein zakelijk systeem niet noodzakelijk ook langzaam moet zijn bewijst HP met haar ProDesk 600 G1 Mini Desktop.

MSI GS60 2PC 265NL Ghost review

11 september 2014 - 05:59
Eerder bekeken we al de MSI GS70, nu is het de beurt aan de GS60: de 15,6 variant van die slanke krachtpatser

Sapphire Radeon R9 290X Vapor-X OC 4 GB review

10 september 2014 - 05:59
Sapphire zet hoog in met de Radeon R9 290X Vapor-X OC. Kan deze kaart 'dé' overklokkerskaart, de MSI Lightning, van de troon stoten?

Shuttle OmniNAS KS10 Review: NAS met WiFi access point

9 september 2014 - 15:00
Een van de nieuwste loten aan de stam van Shuttle is de OmniNAS KS10, een NAS met WiFi.

Beste HTPC-basis voor de toekomst: videokwaliteit van courante CPU's en GPU's getest

9 september 2014 - 05:59
Welke hardware is op dit moment de beste keus voor een PC in de woonkamer die ook in de toekomst alle soorten video kan afspelen? Hardware.Info testte 11 verschillende platformen, variërend van losse videokaarten tot processors me...

Synology DS414slim review: de NAS in het klein

8 september 2014 - 05:59
Een van de nieuwste telgen van Synology is de DS414slim, een mini NAS met ruimte voor vier 2,5 inch schijven. Hij heeft eveneens een 'mini' prijs. Hoe gelukkig word je hiervan?

Corsair Raptor K50 gaming keyboard review

7 september 2014 - 15:00
Mechanische toetsenborden met veel mogelijkheden zijn erg duur. Corsair biedt met de Raptor K50 een goedkoper alternatief.

ASRock Z97 Anniversary moederbord review: ideaal voor bij de Pentium?

7 september 2014 - 05:59
ASRock claimt dat zijn Z97 Anniversary-moederbord de beste combinatie vormt met Intels Pentium G3258 Anniversary Edition. Dat wekte uiteraard nieuwsgierigheid en wij testten het bord.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.