Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

[Pro] Dell Latitude 14 Rugged Extreme Review: de tank

10 oktober 2014 - 15:00
We testen veel verschillende laptops, maar de Latitude 14 Rugged Extreme is wel heel bijzonder.

Samsung Galaxy Note 4 review: niet groter, wel beter

9 oktober 2014 - 23:40
De Samsung Galaxy Note 4 is een nieuw toestel dat uiterlijk op het eerste gezicht sterk lijkt op zijn voorganger, maar uiteraard op tal van punten verbeterd is.

Nvidia GeForce GTX 980 / 970 Frametimes review

9 oktober 2014 - 15:00
Nvidia introduceert vandaag de GeForce GTX 980 en GTX 970, twee nieuwe high-end kaarten in de Maxwell-generatie. Wij testten beide kaarten uitvoerig op ons geheel vernieuwde videokaartentestplatform.

Alternate ROG Ranger review: basis van ASUS

9 oktober 2014 - 05:59
Dit keer is het de beurt aan Alternate met de ROG Ranger Gaming PC. Een machine met een prijskaartje van 1299 euro en zoals de naam doet vermoeden wat spulletjes van ASUS aan boord.

[Pro] Dell Precision M2800 review: dikke workstationlaptop

8 oktober 2014 - 18:00
De Dell Precision M2800 is een dikke 15,6 inch laptop die qua vorm terug doet denken aan laptops van een paar jaar geleden. Maar dan wel met de specificaties van vandaag.

HP SlateBook 14 review: Android slaat zijn vleugels uit

8 oktober 2014 - 08:12
Android kom je op allerlei apparaten tegen, dat weten we inmiddels. De SlateBook 14 is een laptop met dit besturingssysteem. We waren benieuwd hoe dat bevalt.

ASUS ROG Tytan G30AB-NL003S review: krachtpatser met versteviging

7 oktober 2014 - 17:00
De ASUS ROG Tytan G30AB-NL003S is een systeem dat de Taiwanese fabrikant heeft gemaakt voor veeleisende gamers. Wij hebben het uitgebreid getest.

NZXT Phantom 240 review: goede wijn behoeft geen krans

7 oktober 2014 - 05:59
De voordeligste Phantom 240 tot dusver belooft compromisloos te zijn. Is hij dat ook? En maakt het wat uit?

Zotac GeForce GTX 970 AMP! Extreme Edition review: GTX 970 voor overklokkers

6 oktober 2014 - 05:59
Na MSI en ASUS ontvingen we nu ook van Zotac een custom GeForce GTX 970 en wel - letterlijk - hun meest extreme model, de Zotac GeForce GTX 970 AMP! Extreme Edition.

Cooler Master Hyper 612 Ver. 2 review: gevecht op € 40

5 oktober 2014 - 15:00
Cooler Master heeft een opvolger van de Hyper 612S geïntroduceerd. De nieuwe koeler luistert naar de naam Hyper 612 Ver. 2 en moet met een prijs van zo'n € 40 de strijd aan gaan met populaire koelers als de Scythe Mugen 4 PCGH.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.