Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

8 Ultra HD-monitoren review: 4K op de desktop

22 december 2014 - 05:59
2014 is het jaar van Ultra HD, niet alleen bij televisies, maar ook op het bureau. Hardware.Info testte inmiddels al acht verschillende UHD-monitoren en doet verslag.

ASUS Z97-Pro Gamer review: betaalbaar Socket 1150 voor gamers

21 december 2014 - 15:00
Met de Z97-Pro Gamer heeft ASUS een betaalbaar Z97 bord gericht op gamers. Kan men hiermee de populaire MSI Z97 Gaming 5 verslaan?

Bouw je eigen PC 2014: workshop

21 december 2014 - 05:59
Zelf je PC bouwen geeft niet alleen voldoening, je krijgt ook een configuratie die precies aansluit op je wensen en budget. Hoe je dat doet, tonen we in onze nieuwe workshop Bouw Je Eigen PC!

ASUS Xonar Essence STX II 7.1 review: mooie upgrade

20 december 2014 - 15:00
Is de geluidskaart van je moederbord goed genoeg, of moet je upgraden naar een losse geluidskaart? In dit artikel zoeken we dat voor je uit en kijken we of deze geluidskaart van ASUS daarin een goede keus is.

Eizo EV2450 en EV2455 review: fijne Flexscans

20 december 2014 - 05:59
Monitoren waar echt weinig op valt aan te merken zijn zeldzaam. De Eizo EV2450 en EV2455 zijn voorbeelden van beeldschermen die de perfectie benaderen.

ASUS VivoTab 8 (M81C) review: mini met Windows 8.1

19 december 2014 - 18:00
8 inch groot en voorzien van Windows 8.1. Dat is in het kort wat de ASUS VivoTab 8 M81C je biedt. Een compact apparaat om overal gebruik te maken van Windows. 330 gram zwaar en groot genoeg om in een wat grotere binnenzak te passe...

Hardware.Info Awards 2014 - De Uitslag

19 december 2014 - 09:31
Welke producten zijn door jullie verkozen tot de beste van 2014? Hier lees je de uitslag van de Hardware.Info Awards 2014!

Digital Devices DuoFlex CT digitale kabel-TV tuner review: toch nog DVB-C in je PC!

18 december 2014 - 15:00
Wie digitale kabel-TV op zijn PC wil bekijken heeft de laatste tijd weinig keus in tuners. Wij gingen aan de slag met de producten van de Duitse firma Digital Devices.

Lian Li PC-O5S review: echte showcase

18 december 2014 - 05:59
We missen het merk af en toe terdege in onze tests, dus we waren verheugd om de bijzondere Lian Li PC-O5S in ons testlab te ontvangen. Hij is niet goedkoop, maar biedt zeer veel mogelijkheden.

500-550 watt voedingen review: 40 modellen getest

17 december 2014 - 05:59
Een 500 watt voeding heb je voor drie tientjes, maar ook voor pakweg 140 euro. Wij testten 40 exemplaren om de verschillen in kaart te brengen.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.