Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Corsair Obsidian 250D productervaring & review

17 september 2014 - 05:59
We testten hem al geruimte tijd geleden in een vergelijkingstest via onze standaardmethode, maar de Corsair Obsidian 250D krijgt wat extra aandacht in deze aparte review van Stephan Overbeeke.

39 CPU-koelers review: maak de beste keuze!

16 september 2014 - 05:59
Aan een CPU-koeler kun je twee tientjes uitgeven, maar een bedrag richting de 100 euro is ook mogelijk. Voor dit artikel testten we 39 uiteenlopende modellen en zochten we uit welke excelleren qua koeling, qua geluidsproductie en...

EVGA SuperNova P2 1200W en Seasonic Platinum Series 1200W voedingen review

15 september 2014 - 05:59
Recent publiceerden we een vergelijkingstest van voedingen met een hoog vermogen. Kort daarna stuurden Seasonic en EVGA ons nog twee 1200W-exemplaren. Die nemen we vandaag onder de loep.

Bluetooth speakerdocks deel 3: 10 verplaatsbare speakers

14 september 2014 - 05:59
Hoef je niet dagelijks op stap met je speakerdock, maar wil je wel in- en om het huis hogere audiokwaliteit om naar je mobiele apparaat te luisteren, dan kan je een van deze tien modellen overwegen.

Zotac Zbox CI540 Nano: muis- en muisstil

13 september 2014 - 15:00
Een mini systeem met Core i5 en SSD, maar actieve zonder koeling.

Eizo Foris FS2434 review: ideaal voor RTS?

13 september 2014 - 05:59
Een gaming scherm van 300 euro zonder 120/144Hz, maar met heel veel andere interessante features. Voor RTS en MMO gamers is dit zeer interessant leesvoer!

MSI Radeon R9 270X Gaming Mini-ITX review

12 september 2014 - 15:00
We kennen al een tijdje speciale Mini-ITX-versies van bijvoorbeeld de GeForce GTX 760. MSI brengt deze formfactor nu ook naar de Radeon R9 270X. Wij gingen ermee aan de slag.

[Pro] HP ProDesk G1 600 Mini Desktop review: zakelijke kracht in miniverpakking

11 september 2014 - 15:00
Dat een klein zakelijk systeem niet noodzakelijk ook langzaam moet zijn bewijst HP met haar ProDesk 600 G1 Mini Desktop.

MSI GS60 2PC 265NL Ghost review

11 september 2014 - 05:59
Eerder bekeken we al de MSI GS70, nu is het de beurt aan de GS60: de 15,6 variant van die slanke krachtpatser

Sapphire Radeon R9 290X Vapor-X OC 4 GB review

10 september 2014 - 05:59
Sapphire zet hoog in met de Radeon R9 290X Vapor-X OC. Kan deze kaart 'dé' overklokkerskaart, de MSI Lightning, van de troon stoten?

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.