Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

61 t/m 70 van 3.947 resultaten

ASRock, ASUS en MSI Intel X99 USB 3.1 round-up

20 juni 2015 - 15:00
Laatst bekeken we nog Z97-borden met USB 3.1, nu zijn de X99-borden met de nieuwe USB-standaard aan de beurt. We bekeken borden van ASRock, ASUS en MSI.

Gigabyte GeForce GTX 980 Ti G1 Gaming review

20 juni 2015 - 05:59
De varianten van de Nvidia GeForce GTX 980 Ti beginnen inmiddels binnen te druppelen. Vandaag is het de beurt aan Gigabyte, dat de G1 Gaming-uitvoering in ons testlab afleverde.

MSI 24GE 2QE IPS Gaming All-In-One review

19 juni 2015 - 05:59
MSI stuurde ons een all-in-one pc die specifiek gericht is op gamers. Wij testen de 24GE uitgebreid.

AMD Radeon R7 370, R9 380 en R9 390X review: nieuwe line-up met bestaande chips

18 juni 2015 - 13:59
AMD introduceert vandaag een vijftal nieuwe kaarten uit de Radeon R7/R9 300-serie. De kaarten zijn nieuw, de GPU's echter niet. Wij testten de Radeon R7 370, R9 380 en R9 390X.

GTA V review take 3: hoe snel is de game met een AMD CPU?

18 juni 2015 - 05:59
U vraagt, wij draaien: we hadden GTA V al met een Intel Core i7, Core i5 en Core i3 getest, maar een aantal Hardware.Info lezers wilde ook scores met een AMD FX. Bij deze!

MSI Nightblade B85C-036EU review: direct gamen

17 juni 2015 - 15:00
MSI levert zijn Nightblade barebone nu ook als compleet systeem. Wij testten het om te zien hoe blij je daarvan wordt.

Inno3D GeForce GTX 980 Ti Airboss X3 Ultra review

17 juni 2015 - 05:59
De tweede GTX 980 Ti die op de deurmat viel, was van Inno3D. De Airboss X3 Ultra is voorzien van een imposante koeler, maar zijn de prestaties net zo indrukwekkend?

Jabra Vega review: effectieve ruisonderdrukking

16 juni 2015 - 05:59
Actieve ruisonderdrukking zorgt ervoor dat je ook in een rumoerige omgeving ongestoord naar muziek kunt luisteren. Hoe werkt de implementatie van Jabra? Wij testten de Vega hoofdtelefoon.

MSI Cubi review: nieuwe speler in het mini-pc segment

15 juni 2015 - 05:59
MSI introduceerde onlangs de Cubi, een serie mini-pc’s gebaseerd op Intel Broadwell-U processors die naar keuze met of zonder besturingssysteem geleverd worden.

D-Link DIR-890L review: rood monster

14 juni 2015 - 15:00
Ben je op zoek naar een router waarmee je een statement maakt, dan mag de DIR-890L niet ontbreken op je lijstje. Maar hoe presteert dit monster? Wij hebben het uitzocht.

61 t/m 70 van 3.947 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.