Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Plextor M6S 128GB / 256GB review: nieuwe betaalbare reeks van Plextor

10 juni 2014 - 15:00
Plextor introduceerde kort geleden een nieuwe reeks betaalbare Serial ATA 600 SSD's, de M6S serie, welke gebruik maakt van een nieuwe Marvell-chip en 2de generatie Toshiba 19nm flash. Wij testten de M6S 128 GB en M6S 256 GB.

Dell Venue Pro 11: tablet met de voordelen van een laptop

10 juni 2014 - 05:59
Een combinatie tussen een laptop en een tablet kan vele vormen aannemen. Een interessant model in deze markt is de Dell Venue Pro 11, gebaseerd op een zuinige Core-processor uit de Y-serie.

Nvidia GeForce GTX Titan-Z SLI review: Tones TIZAir systeem

8 juni 2014 - 05:59
Bijna € 3000 kost een enkele GeForce GTX Titan-Z, bijna € 6000 wanneer je er twee combineert. Welke prestaties mag je dan verwachten? Dankzij Tones.be zochten wij het uit!

WD My Passport Pro 4TB: draagbare Thunderbolt

7 juni 2014 - 15:00
Het is al weer een tijdje geleden dat we een product met Thunderbolt aan boord hebben bekeken. Dat gaan we de komende tijd goed maken te beginnen met de Passport Pro van WD.

CM Storm QuickFire Rapid-i Brown review

7 juni 2014 - 05:59
Niet iedereen is op zoek naar een full-size-toetsenbord. Wij testten de QuickFire Rapid-i Brown van CM Storm, een tenkeyless-model.

[Pro] Western Digital SE 4TB review: betaalbare serverschijf

6 juni 2014 - 16:00
De Western Digital Se 4TB is gericht op zakelijke NAS-systemen en file-servers en combineert volgens Western Digital een enterprise featureset met een nog steeds vriendelijke prijs per gigabyte. Wij hebben de schijf getest

[Pro] HP Elitebook 1040 G1 H5F67EA: Slank en zakelijk

5 juni 2014 - 16:00
Een slanke 14 inch Ultrabook met veel zakelijke voordelen: een interessante concurrent voor de 14 inch Elitebook 840 uit eigen huis.

LG 55LB870V review: tv met webOS

5 juni 2014 - 05:59
Met haar nieuwe WebOS televisies pakt LG het concept 'smart tv' anders aan. Het moet eenvoudiger en apps en tv moeten één worden. Of dat gelukt is lees je in onze review.

AMD Kaveri mobile preview: FX-7600P getest

4 juni 2014 - 05:58
De vorige generatie laptop-APU's was geen doorslaand succes voor AMD. Wij testten een referentielaptop met de gloednieuwe FX-7600P en bekeken of AMD Intel nu wel het hoofd kan bieden.

Zotac Sphere OI520 review: Soms is rond beter

3 juni 2014 - 05:59
Niet recht en hoekig: Zotac kiest bij de Sphere OI520 voor rond.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.