Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Toshiba Satellite CL10 en Satellite Radius 11 L10W review

9 april 2015 - 16:00
Op zoek naar een kleine compacte laptop? Dan heeft Toshiba twee modellen voor je in het programma: de Satellite CL10 en de Satellite Radius 11. Twee kleintjes van de Japanse laptopspecialist.

Seagate Archive HDD 8TB review: veel TB's voor weinig geld

8 april 2015 - 05:59
De Seagate Archive HDD 8TB biedt naast de zeer hoge opslagcapaciteit een relatief lage prijs per gigabyte. Hoe bokst Seagate dat voor elkaar? Je leest het in deze review.

WD My Cloud EX2100 en My Cloud DL2100 Review

7 april 2015 - 05:59
Ze zien er van buiten bijna hetzelfde uit. De nieuwe 2-bay NAS-apparaten van WD. De een luistert naar de naam WD My Cloud DL2100 en de andere wordt de My Cloud EX2100 genoemd. Hoewel van buiten hetzelfde, zijn ze totaal verschille...

LG Music Flow review: multiroom-audio van LG

6 april 2015 - 05:59
Multiroom-audiosystemen winnen langzamerhand aan terrein. Naast Sonos en Denon (met de HEOS-apparaten) is ook LG in die markt gestapt, met een systeem dat Music Flow genoemd wordt. Wij testten de HS6, H5 en H7.

Panasonic CS630 TV review: eerste uit de klas van 2015

5 april 2015 - 15:00
Panasonic is de eerste fabrikant die ons een 2015 tv-model ter test kon toesturen. De CS630 is het topmodel uit de nieuwe full hd lineup.

Acer Predator XB270HU review: eerste 144Hz IPS monitor

5 april 2015 - 05:59
IPS en 144Hz, op die combinatie wachten heel wat gamers al een hele tijd. Nu is het zover en Acer is de eerste. Wij testten de XB270HU.

40 jaar Microsoft: van dominant tot opnieuw innoverend

4 april 2015 - 15:00
Microsoft bestaat vandaag veertig jaar. We duiken in de geschiedenis van de gigant en zoeken uit wat Microsoft het volgende decennium voor ons in petto heeft.

Oculus Rift DK2 review: Virtual Reality in de praktijk

3 april 2015 - 05:59
Virtual Reality is een belofte die al ruim twee decennia boven de markt hangt, maar die tot nu toe niet tot bruikbare producten voor consumenten heeft geleid. Daar is nu echter verandering in gekomen, met dank aan Oculus VR. Wij t...

Intel SSD 750 1.2TB review: met ruime afstand de snelste consumenten SSD ooit!

2 april 2015 - 18:00
Met ruime afstand de snelste consumenten SSD die we ooit hebben getest: Intel zet met de SSD 750 een nieuwe benchmark neer. In deze review lees je alles over het nieuwe product.

5 webcams review: videobellen en vloggen in HD

2 april 2015 - 05:59
Maak je graag gebruik van Skype of Google Hangouts? Of houd je de wereld via video blogs graag op de hoogte van jouw belevenissen? Dan is een goede webcam onontbeerlijk. Wij testen er vijf.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.