Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

[Pro] Dell Precision M2800 review: dikke workstationlaptop

8 oktober 2014 - 18:00
De Dell Precision M2800 is een dikke 15,6 inch laptop die qua vorm terug doet denken aan laptops van een paar jaar geleden. Maar dan wel met de specificaties van vandaag.

HP SlateBook 14 review: Android slaat zijn vleugels uit

8 oktober 2014 - 08:12
Android kom je op allerlei apparaten tegen, dat weten we inmiddels. De SlateBook 14 is een laptop met dit besturingssysteem. We waren benieuwd hoe dat bevalt.

ASUS ROG Tytan G30AB-NL003S review: krachtpatser met versteviging

7 oktober 2014 - 17:00
De ASUS ROG Tytan G30AB-NL003S is een systeem dat de Taiwanese fabrikant heeft gemaakt voor veeleisende gamers. Wij hebben het uitgebreid getest.

NZXT Phantom 240 review: goede wijn behoeft geen krans

7 oktober 2014 - 05:59
De voordeligste Phantom 240 tot dusver belooft compromisloos te zijn. Is hij dat ook? En maakt het wat uit?

Zotac GeForce GTX 970 AMP! Extreme Edition review: GTX 970 voor overklokkers

6 oktober 2014 - 05:59
Na MSI en ASUS ontvingen we nu ook van Zotac een custom GeForce GTX 970 en wel - letterlijk - hun meest extreme model, de Zotac GeForce GTX 970 AMP! Extreme Edition.

Cooler Master Hyper 612 Ver. 2 review: gevecht op € 40

5 oktober 2014 - 15:00
Cooler Master heeft een opvolger van de Hyper 612S geïntroduceerd. De nieuwe koeler luistert naar de naam Hyper 612 Ver. 2 en moet met een prijs van zo'n € 40 de strijd aan gaan met populaire koelers als de Scythe Mugen 4 PCGH.

Analyse: waar blijven de 20nm-GPU's?

5 oktober 2014 - 05:59
Nvidia lanceerde een tijdje geleden de GTX 980, waar weer een op 28 nm geproduceerde GPU in zat. Die node gebruiken we nu al bijna drie jaar. De vraag hoe het verder gaat rijst.

Acer Predator G3-605 review: zo krachtig als zijn naam?

4 oktober 2014 - 15:00
Acer Predator: die naam klinkt krachtig, de prijs van onze testuitvoering klinkt met 799 euro ook best aantrekkelijk. De grote vraag: krijg je voor dat geld ook waar voor je geld én doet hij zijn krachtige naam eer aan?

Roccat Tyon review: innovatieve gaming muis

3 oktober 2014 - 15:00
Met de Tyon introduceert Roccat een speciale manier van gamebesturing. Het is namelijk mogelijk om met een analoge hendel je game te besturen.

Apple iPhone 6 en 6 Plus review: grootformaat iPhone

2 oktober 2014 - 15:00
Waar smartphones van de concurrentie steeds groter werden, hield Apple vast aan een bescheiden 4 inch als schermdiagonaal. Daar komt met de iPhone 6 en 6 Plus verandering in. Wij hebben ze getest.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.