Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

HP Envy 15-j150ed review: Full HD met AMD-power

6 juli 2014 - 15:00
We zien maar weinig AMD-laptops voorbijkomen. Nu is het een keertje gelukt met deze Full HD-laptop van HP.

[Pro] Samsung 845DC EVO / Pro SSD review: datacenter SSD's

6 juli 2014 - 05:59
Met de nieuwe 845DC Evo en 845DC Pro SSD's introduceert Samsung twee nieuwe series enterprise SSD's voor de losse verkoop en daarmee de markt voor server-upgrade en zelfbouw servers.

Intel NUC D341010WYKH Review: Mini met mogelijkheden

5 juli 2014 - 15:00
Laat je fantastie de vrije loop met de nieuwe Intel NUC: een mini met mogelijkheden.

LaCie 5big Thunderbolt 25TB: massaopslag

5 juli 2014 - 05:59
Met de WD My Passport Pro en de LaCie Little Big Disk Thunderbolt hebben we de afgelopen tijd al weer twee nieuwe apparaten met Thunderbolt besproken. Vandaag is het de beurt aan de LaCie 5big Thunderbolt, een apparaat die zijn na...

Vijf geluidskaarten van ASUS en Creative vergelijkingstest

4 juli 2014 - 15:00
In 2011 vergeleken we voor het laatst een aantal losse geluidskaarten. Ondanks dat er niet veel verandert in die markt, wisten ASUS en Creative ons van vijf nieuwe kaarten te voorzien.

[Pro] Fluid Cache for SAN nader bekeken: geef je SAN een straaljagermotor

3 juli 2014 - 16:55
Je SAN veel sneller maken? Met Fluid Cache for SAN van Dell doe je dat met een eenvoudige ingreep.

Sony Xperia Z2 Tablet review: vederlichte update

3 juli 2014 - 14:59
Met de Xperia Z Tablet maakte Sony vorig jaar naar onze mening de mooiste tablet van het jaar. De opvolger gaat door het leven als de Z2 Tablet. Die hebben we uitgebreid aan de tand gevoeld.

LG 34UM95 review: magistraal formaat

3 juli 2014 - 05:59
Tussen WQHD en Ultra HD komt LG met de 34UM95, een 3440x1440 pixels tellend beeldscherm - wij voelden het aan de tand.

Android L Developer Preview: een eerste blik in de toekomst

2 juli 2014 - 05:59
Voor de eerste keer biedt Google een publieke preview aan van een nieuwe versie van Android. Wij installeerden deze op een Nexus 5 en zijn ermee aan de slag gegaan.

LG G3: Meer pixels dan het oog kan onderscheiden

1 juli 2014 - 15:00
LG introduceert deze maand haar nieuwe high-end G3 telefoon, een toestel met een extreem hoge beeldresolutie.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.