Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Beste prestaties voor Twitch game streamen

14 april 2015 - 05:59
Hoe kan je het beste streamen naar Twitch en met welke software haal je de beste resultaten?

UPC wordt Ziggo: alles over de grootste kabelmaatschappij van Nederland

13 april 2015 - 07:55
De twee grootste kabelbedrijven van Nederland zijn vanaf vandaag officieel één bedrijf. Wij leggen uit wat dat dienstenaanbod precies zal zijn en wat er voor bestaande en nieuwe klanten verandert, of juist niet verandert.

HTC Desire 820 review: 64-bit surfplank

12 april 2015 - 15:00
HTC legt de laatste tijd weer wat meer nadruk op de midrange Desire-lijn. We bespreken in deze review de Desire 820, een toestel dat met name liefhebbers van grote telefoons aan zal spreken.

Zyxel NAS540 review: aantrekkelijk geprijsde 4-bay

12 april 2015 - 05:59
Voor gemiddeld 245 euro staat hij in de Prijsvergelijker van Hardware.Info. We hebben het over de Zyxel NAS540, een zeer complete NAS met een bescheiden prijskaartje. Zeker als je het met de concurrentie vergelijkt.

Spire PowerCube 710 review: Micro-ATX in Mini-ITX formaat

11 april 2015 - 05:59
Een micro-ATX kastje dat amper groter is dan een Mini-ITX exemplaar, met een heel lage prijs - is dat wat? Wij testten de Spire PowerCube 710.

Toshiba Satellite CL10 en Satellite Radius 11 L10W review

9 april 2015 - 16:00
Op zoek naar een kleine compacte laptop? Dan heeft Toshiba twee modellen voor je in het programma: de Satellite CL10 en de Satellite Radius 11. Twee kleintjes van de Japanse laptopspecialist.

Seagate Archive HDD 8TB review: veel TB's voor weinig geld

8 april 2015 - 05:59
De Seagate Archive HDD 8TB biedt naast de zeer hoge opslagcapaciteit een relatief lage prijs per gigabyte. Hoe bokst Seagate dat voor elkaar? Je leest het in deze review.

WD My Cloud EX2100 en My Cloud DL2100 Review

7 april 2015 - 05:59
Ze zien er van buiten bijna hetzelfde uit. De nieuwe 2-bay NAS-apparaten van WD. De een luistert naar de naam WD My Cloud DL2100 en de andere wordt de My Cloud EX2100 genoemd. Hoewel van buiten hetzelfde, zijn ze totaal verschille...

LG Music Flow review: multiroom-audio van LG

6 april 2015 - 05:59
Multiroom-audiosystemen winnen langzamerhand aan terrein. Naast Sonos en Denon (met de HEOS-apparaten) is ook LG in die markt gestapt, met een systeem dat Music Flow genoemd wordt. Wij testten de HS6, H5 en H7.

Panasonic CS630 TV review: eerste uit de klas van 2015

5 april 2015 - 15:00
Panasonic is de eerste fabrikant die ons een 2015 tv-model ter test kon toesturen. De CS630 is het topmodel uit de nieuwe full hd lineup.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.