Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

MSI GT70 2PE-1069NL review: droom voor gamers?

9 april 2014 - 05:59
MSI brengt gaming-moederborden, gaming-videokaarten en natuurlijk ook gaming notebooks op de markt. Onlangs heeft het merk een vernieuwde GT70 uitgebracht.

AMD Radeon R9 295X2 review: klaar voor de Ultra HD revolutie!

8 april 2014 - 13:58
AMD introduceert vandaag de Radeon R9 295X, haar nieuwe topmodel met twee Hawaii GPU's aan boord en standaard voorzien van waterkoeling. Wij hebben de kaart uitgebreid getest.

Seagate Desktop HDD 5TB review: eerste 5TB harde schijf

8 april 2014 - 05:59
Seagate heeft met de Desktop HDD 5TB ofwel de ST5000DX000 als eerste een harde schijf met een opslagcapaciteit van 5TB op de markt gebracht. De schijf is nog niet los te koop, maar wij hebben hem wel al uitvoerig getest.

[Pro] Symantec Backup Exec 3600: serieuze backup-voorziening

7 april 2014 - 05:59
Symantec is toch software? Met de Backup Exec 3600 maakt het van haar software een totaaloplossing - in hardware.

NZXT H440 review: radicaal front zorgt voor ademnood

6 april 2014 - 05:59
We kregen veel vraag om een review van de NZXT H440, dus vroegen we deze aan en voelden hem aan de tand. In veel opzichten een prachtige kast, maar wel een met een duidelijke tekortkoming.

3x ASRock Z87 review: Z87 Killer, Z87 Extreme11/ac en Z87 OC Formula

5 april 2014 - 05:59
In dit artikel bespreken we drie compleet verschillende ASRock Z87-borden: de Killer gericht op gamers, de OC Formula gericht op overklokkers en de Extreme 11 gericht op wie echt niet genoeg aansluitingen kan hebben.

Sony VAIO Pro 13 Review: Betaalbaar, 1,06 kilo en 13,3 inch Full HD touch

3 april 2014 - 15:05
Luxe Sony VAIO met uitgebreide uitrusting voor een lage prijs.

13 mid-range headsets review: goed geluid voor circa 70 euro

3 april 2014 - 05:59
Er is veel keus als je op zoek gaat naar een headset. Voor deze test beperkten we ons tot modellen in de prijsklasse van 60 tot 70 euro. Uiteindelijk verzamelden we twaalf nagenoeg identiek geprijsde exemplaren van een keur aan me...

17 mid-range smartphones review: slim in het middensegment

2 april 2014 - 05:59
Niet iedereen kan of wil 600 euro of meer uitgeven aan een topmodel smartphone. Er is gelukkig ook heel veel keuze in het middensegment en de toestellen in dat segment worden steeds beter. We hebben liefst 17 modellen getest.

AVM Fritz!Box 7490 review: nieuw topmodel

1 april 2014 - 18:00
De Fritz!Box 7390 is zeer lange tijd het topmodel router geweest van AVM. De opvolger is er nu met de 7490. Uiterlijk is er weinig veranderd, maar innerlijk gelukkig wel. Wij gingen ermee aan de slag.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.