Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

7 instap zwart-wit laserprinters vergelijkingstest

6 december 2014 - 05:59
Heb je een printer nodig, maar geen noodzaak voor een grote all-in-one, dan zijn er nog altijd 'gewone' printers te koop. Wij hebben zeven laser instapmodellen getest.

Antec GX500 review: puike budgetkast

5 december 2014 - 05:59
Antec timmert langzaam maar zeker weer aan de weg met nieuwe behuizingen. De GX500 verrast met veel kwaliteit en hoge prestaties voor een aantrekkelijke prijs.

Be Quiet! Straight Power 10 CM 500-600-700-800W review: nieuwe reeks Gold-voedingen

4 december 2014 - 15:00
Tijdens Computex introduceerde Be Quiet een nieuwe lijn Straigt Power voedingen. De nieuwe 10-reeks is inmiddels goed verkrijgbaar en wij testten alle modulaire varianten: 500W, 600W, 700W en 800W.

AMD FX-6300 vs. Intel Core i3 4330: budget game CPU deathmatch

4 december 2014 - 05:59
Heb je zo’n 100 euro aan een processor te besteden, dan kan je bij AMD terecht voor de 6-core FX-6300. Bij Intel kan je een dual-core i3 4330 kopen. Welke van deze twee is nu de juiste keuze voor een betaalbare game PC?

Huawei Ascend Mate7 review: groot is goed

3 december 2014 - 05:59
Je hebt grote smartphones en nog iets grotere modellen. De Huawei Ascend Mate7 behoort met een diagonaal van 6 inch tot die laatste categorie. Wij hebben dit toestel uitgebreid getest.

ASUS N751JK-T7129H review: desktopvervanger met IPS-scherm

2 december 2014 - 15:00
Het zijn wellicht niet de goedkoopste laptops, maar de ASUS N-serie laptops zijn onder de bezoekers van Hardware.Info heel erg populair. Sinds kort heeft ASUS een nieuwe modelreeks aan deze serie toegevoegd de wat goedkopere N551...

Turtle Beach Ear Force Z60 review: ultiem surround

2 december 2014 - 05:59
De Z Seven van Turtle Beach was goed, maar duur. De Z60 is een wat goedkoper model. Hoe bevalt die?

Inno3D GeForce GTX 980 iChill Ultra review

1 december 2014 - 05:59
Inno3D heeft voor zijn GTX 980 iChill Ultra weer eens alles uit de kast gehaald, zoals een enorme koeler met vier ventilatoren. Maar maakt het dat ook de beste videokaart?

Civilization: Beyond Earth review: getest met 21 GPU's

30 november 2014 - 15:00
Eind oktober verscheen Civilization: Beyond Earth, een door Firaxis ontwikkeld game in de populaire Civilization reeks. Wij hebben de game getest met 21 courante GPU's, om zo te bepalen of AMD of juist Nvidia de beste prestaties b...

3D V-NAND: de hoogte in met flash-opslag

30 november 2014 - 05:59
De verkleining van het productieprocedé van flash loopt tegen de natuurkundige grenzen aan. Fabrikanten als Samsung komen met een driedimensionale uitwerking. Hoe dat werkt leggen we je in dit artikel uit.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.