Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Gelid Tranquillo Rev. 3 en Snowstorm CPU-koelers review

16 oktober 2014 - 05:59
Gelid introduceerde recent twee nieuwe CPU-koelers: een derde revisie van de Tranquillo en de zeer goedkope SnowStorm. Wij hebben beide koelers uitgebreid getest.

Alien: Isolation review: getest met 20 GPU's

15 oktober 2014 - 05:59
Op 7 oktober verscheen Alien: Isolation. Wij hebben de game getest met een 20-tal courante GPU's om zo te bepalen of AMD of juist Nvidia de beste prestaties bieden in de games.

Firstlook 2014: overklokken, hardware en gaming

14 oktober 2014 - 18:00
Firstlook is niet langer alleen maar een beurs met games, maar ook steeds meer hardwaremerken hebben een stand. Dit jaar was het Hardware.Info Pro OC-team aanwezig, inclusief de nodige LN2!

HP Chromebox review: witte internetcomputer

14 oktober 2014 - 15:00
Een tijdje terug besteedden we aandacht aan de Chromebox van ASUS. Inmiddels is ook de Chromebox van HP op de markt gekomen. Een model volgens hetzelfde recept: betaalbaar en door de slimme keuze van onderdelen toch best vlot.

Devolo dLAN 1200+ review: bliksemsnelle powerline-adapters

14 oktober 2014 - 05:59
Enkele weken geleden bespraken we de Zyxel PLA5206, de eerste 1000Mbps-powerline adapter. Nu is het de beurt aan het eerste 1200Mbps-model, de Devolo dLAN 1200+.

Intel X99 moederborden review deel 2: 20 borden getest

13 oktober 2014 - 05:59
Op de dag van lancering publiceerden we al een test van 15 Intel X99 borden, inmiddels hebben we vijf extra borden getest en drie bestaande borden hertest. Tijd voor een update dus!

FSP Aurum Pro 1200W / Super Flower Leadex Platinum 1200W review

12 oktober 2014 - 15:00
Na recent al de nodige 1200W voedingen getest hebben stuurden ook FSP en Super Flower ons exemplaren met deze capaciteit. Kunnen beide opboksen tegen de concurrentie?

In Win S-Frame review: kast als kunst

12 oktober 2014 - 05:59
Voor 799 koop je een van de bijzonderste behuizingen van dit moment. De In Win S-Frame ziet er prachtig uit, maar koelt hij ook nog een beetje?

Alienware 17 review: gamen met AMD Radeon M290X

11 oktober 2014 - 15:00
Een krachtige laptop met AMD graphics aan boord? Hoe presteert dat? We zochten het uit.

ASUS Memo Pad 7 ME572C review: beste 7-inch tablet van het moment?

11 oktober 2014 - 05:59
De Nexus 7 van vorig jaar is nog altijd een zeer interessante optie als je op zoek bent naar een 7-inch tablet. Met de nieuwe Memo Pad 7 ME572C heeft ASUS daar nu een geduchte concurrent voor.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.