Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

21 t/m 30 van 4.166 resultaten

[Pro] Alcatel-Lucent OmniSwitch 6350-P24 review

22 januari 2016 - 15:00
Af en toe is het interessant om eens te kijken in een andere keuken. Vandaag stappen we de enterprise-wereld in en bekijken we de Alcatel-Lucent OmniSwitch 6350.

15 draadloze ip-camera's review: draadloos gemak

21 januari 2016 - 05:59
Het is al een tijdje geleden dat we op Hardware.Info aandacht hebben besteed aan ip-camera’s. Gezien de relatief recente ontwikkeling van betaalbare draadloze modellen, was het hoog tijd om weer eens in die wereld te duiken. We he...

Samsung S27D590C, S27E591C en S29E790C review: drie keer curved

20 januari 2016 - 05:59
Samsung timmert als geen ander merk aan de weg met curved, ofwel gebogen beeldschermen. We legden drie modellen op de testbank.

Workshop Skylake overklokken

19 januari 2016 - 05:59
Begin augustus introduceerde Intel de Skylake-generatie processors, inclusief de overklokbare K-CPU's. Hoe je het best te werk kan gaan bij het overklokken van deze chips doen we in deze workshop uit de doeken.

[Pro] Dell Vostro 3900 Review: MKB met Windows 7

18 januari 2016 - 05:59
Altijd weer het nieuwste, dat is waar we ons bij Hardware.Info mee bezig houden. Daarom waren we toch wat verbaasd toen we Dell aan de lijn hadden met de vraag of we een nieuwe Vostro desktop zouden willen testen met Windows 7 aan...

Windows 10 back-ups: zo maak je goede back-ups

17 januari 2016 - 05:59
Niets is vervelender dan een belangrijk document of familiefoto’s kwijtraken. Al sinds de PC bestaat moet iedereen het dan ook in zijn oren knopen: maak back-ups! Hoe doe je dat het best in het Windows 10-tijdperk?

ASUS RT-AC88U review: ROG-router

16 januari 2016 - 05:59
Je kunt er de klok op gelijk zetten bij Asus. Ieder half jaar komt er een nieuw topmodel router op de markt. Nu is het de beurt aan de RT-AC88U, waarvoor Asus weer alles uit de kast gehaald heeft.

QNAP TS-253A Pro review

15 januari 2016 - 05:59
Als je over NAS-apparaten spreekt dan valt vaak het woord veelzijdig. Met de nieuwe TS-253A Pro doet QNAP daar nog een schepje bovenop.

European Hardware Community Awards 2015/2016 - De uitslag

14 januari 2016 - 12:00
Wat was de beste hardware van het afgelopen jaar volgens Europese tech liefhebbers? De uitslag van de European Hardware Community Awards laat dat zien!

Achtergrond: alles over USB 3.1, Type-C en Thunderbolt 3

14 januari 2016 - 05:59
De USB Type-C connector is flexibel en zal voor meer gebruikt worden dan alleen USB. Ook de DisplayPort en Thunderbolt interfaces stappen over op deze aansluiting. We praten je bij over deze nieuwe aansluiting.

21 t/m 30 van 4.166 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.