Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Gamepc.nl Intel Game PC – Jubileumeditie review

7 mei 2015 - 05:59
Gamepc.nl maakt producten voor gamers, dat is meteen duidelijk aan de naam. In dit artikel bespreken we de Intel Game PC – Jubileumeditie. Hoe goed is dat systeem?

De toekomst van AMD: CPU's en GPU's in de komende twee jaar

6 mei 2015 - 20:19
40% meer IPC voor de Zen-architectuur en een verdubbelde performance-per-watt voor de 2016-generatie videokaarten. Lees hier alles over de next-gen FX-processors, APU's en videokaarten!

600-650 watt voedingen: 25 modellen getest

6 mei 2015 - 05:59
Ben je een stevig systeem aan het bouwen, dan is het verstandig een wat zwaardere voeding te gebruiken. We testten 25 600-650W voedingen met prijzen van 30 tot meer dan 150 euro.

Enermax Thormax Giant review: op grote voet

5 mei 2015 - 15:00
Enermax heeft met de Thormax Giant een behuizing gestuurd die zich met zijn flinke eATX-formaat kan meten met de grootste kasten van het moment. Is deze lichtgewicht zijn gewicht in goud waard?

Intel Compute Stick review: kleiner dan een chocoladereep

5 mei 2015 - 05:59
Hij lijkt qua formaat op een geheugenstick, maar de HDMI-aansluiting verraadt dat het iets anders is. Het is echter ook geen Android stick, maar de Intel Compute Stick, een volwaardige pc met Windows of Ubuntu.

GTA V review take 2: met 23 GPU's en mid-range CPU's

4 mei 2015 - 05:59
Eerder al testten we GTA V in combinatie met een snelle Core i7 5960X. Maar wat als je een mid-range CPU gebruikt? Wij halen opnieuw 23 videokaarten van stal!

Arctic Accelero Xtreme IV videokaartkoeler review: laatste der Mohikanen

3 mei 2015 - 15:00
Veel keuze heb je niet meer als je op zoek bent naar een losse videokaartkoeler. In deze review bekijken we het nieuwste model van Arctic, de Accelero Xtreme IV en kijken we of deze een R9 290X koel en stil houdt.

Dell Ultrasharp U3415W review: gebogen en gekalibreerd

3 mei 2015 - 05:59
Ultra wide quad HD met een gebogen scherm: de Dell Ultrasharp U3415W is een indrukwekkend scherm, dat niet alleen qua uiterlijk overtuigt.

Kingston HyperX Predator 480GB PCIe x4 SSD review: snelle M.2 SSD

2 mei 2015 - 15:00
De Kingston HyperX Predator is een op PCI-Express x4 interface gebaseerde M.2 SSD die wordt gebundeld met een converter. Hoeveel sneller is deze SSD dan SATA600 modellen?

Dell XPS 13-9343 review: op het randje

2 mei 2015 - 05:59
De XPS-lijn is de luxelijn van Dell voor consumenten en daar maakt deze XPS 13 deel van uit. Een 13 inch laptop met een slank profiel, maar vooral ook een fantastisch touchscreen met 3200x1800 pixels.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.