Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Tien energiemeters review: meten is weten

18 februari 2015 - 05:59
Hoeveel energie verbruikt jouw PC? En de settopbox naast de tv? En die tien jaar oude koelkast? Energiemeters geven je antwoord op die vragen, en helpen dat bijbehorende kosten inzichtelijk te maken.

GeForce GTX 960 vergelijkingstest deel 2: ASUS, EVGA, Gigabyte, Inno3D, MSI en Zotac getest

17 februari 2015 - 05:59
Na ASUS, Inno3D, MSI en Zotac ontvingen we nu ook GeForce GTX 960 kaarten van EVGA en Gigabyte. Welke fabrikant heeft de beste keuze?

Sony HAP-S1 review: high-resolution audio in de praktijk

16 februari 2015 - 05:59
Sony promoot inmiddels al bijna twee jaar 'high resolution audio'. Tijd om het eens uit te proberen, met het HAP-S1 audiosysteem

Scythe Mugen Max, Kodati, Iori en Tatsumi CPU-koelers review

15 februari 2015 - 15:00
Vandaag leggen we vier nieuwe processorkoelers van Scythe op de testbank, die allemaal gemiddeld tussen de 20 en 30 euro kosten - op de grote Mugen Max na.

In Win H-Frame Mini review: schone kunsten

15 februari 2015 - 05:59
De In Win H-Frame Mini is een Mini-ITX behuizing opvalt met materiaalgebruik en design. Hoe het kastje het in de praktijk doet, lees je in deze review.

HP Omen 15-5000nd (K1R02EA) review: Mobiel gamen volgens HP

14 februari 2015 - 15:00
Bij het merk HP denk je wellicht aan de Pavilion laptops, de luxe Envy’s of wellicht de zakelijke Elitebook-laptops. Met de Omen 15-5000nd (K1R02EA) komt HP nu met een gaming-laptop.

[Pro] Canon Maxify MB2350 en MB5350 review: business inkt volgens Canon

14 februari 2015 - 05:59
Business inkt is al jaren aan een gestage opmars bezig. Canon hield zich lange tijd wat afzijdig, maar komt nu met de Maxify-lijn. Wij bespreken de MB2350 en MB5350.

ASUS GeForce GTX 980 Matrix Platinum 4GB review: meest extreme GTX 980 tot nu toe

13 februari 2015 - 15:00
ASUS heeft de GeForce GTX 980 Matrix Platinum geïntroduceerd, hun meest extreme variant van de GeForce GTX 980 en misschien zelfs überhaupt wel de meest extreme GTX 980 die je kunt kopen.

MSI Wind Box (DC111-054EU) review: MSI laat van zich horen

12 februari 2015 - 15:00
Kleine systeempjes hebben we de afgelopen jaren al heel erg veel gezien hier in ons testlab. De MSI Wind Box DC111-054EU past ook zeker in die categorie

AMD FX-8320E review: recht tegenover de Core i3

12 februari 2015 - 05:59
AMD biedt anno 2015 een 8-core CPU tegen dezelfde prijs als een dual-core Intel Core i3. Dat klinkt goed, dus wij testten 'm.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.