Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition review

18 januari 2015 - 15:00
Begin oktober testten we de AMP! Extreme Edition die Zotac uitbracht van de GeForce GTX 970. Ook van grote broer GTX 980 heeft Zotac zo'n kaart, die we inmiddels ook onder de loep hebben genomen.

Bouw je eigen Mini-PC 2015: kleiner is fijner

18 januari 2015 - 05:59
De Hardware.Info Bouw Je Eigen PC artikelen ken je vast wel, maar deze editie is iets bijzonders: een volwaardige, krachtige PC in een zeer compacte behuizing. Aan de slag met Mini-ITX!

Acer Predator XB280HKbprz monitor review: 4K G-sync!

17 januari 2015 - 05:59
De Acer Predator XB280HK is de eerste Ultra HD-monitor met G-sync. Hij belooft veel, maar maakt hij het ook waar? Dat lees je in deze uitgebreide review.

HTC Desire Eye review: het alziend oog

16 januari 2015 - 05:59
Meerdere fabrikanten van Android-smartphones brengen twee topmodellen per jaar uit. HTC doet dat met de Desire Eye eigenlijk ook. Wij zijn ermee aan de slag gegaan.

De TV trends van de CES: 4K, Quantum Dots en HDR

15 januari 2015 - 20:25
De CES beurs in Las Vegas is traditioneel hét evenement waar alle fabrikanten van televisies hun nieuwe modellen introduceren en waar de trend voor het jaar wordt gezet.

ASUS G751JY-T7037H gaming laptop review

15 januari 2015 - 05:59
De komst van de GeForce GTX 900M-serie voor laptops heeft er voor gezorgd dat heel wat fabrikanten nieuwe modellen hebben aangekondigd. Een van de nieuwelingen is de ASUS G751JY-T7037H,

Asus Strix Claw, Tactic Pro en headset review: gamen in stijl

14 januari 2015 - 09:00
We gaan aan de slag met de nieuwe Strix gaming serie van Asus. We bekijken de Strix Pro headset, Strix Claw muis en het Strix Tactic Pro. Zijn deze producten een goed begin voor Asus randapparatuur?

Chieftec SFX 500GD-C 500W voeding review: 80Plus Gold SFX-voeding

13 januari 2015 - 15:00
De Chieftec 500GD-C is een SFX-voeding voor Mini-ITX systemen met 80Plus Gold certificaat die in onze test zéér goed blijkt te presteren.

Minix Neo X8-H Plus review: 4K Android-mediaspeler

13 januari 2015 - 05:59
Vorig jaar bespraken we Android-sticks voor in de televisie. Echt enthousiast waren we niet. De Neo X8-H Plus van Minix biedt echter enkele interessante toevoegingen. Wij hebben hem getest.

Philips PFS8109 review: TV meets Android

12 januari 2015 - 05:59
Naast Philips’ eigen Smart TV / NetTV platform, bieden de nieuwe modellen die dit najaar op de markt zijn gekomen ook ondersteuning voor Android.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.