Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Beste HTPC-basis voor de toekomst: videokwaliteit van courante CPU's en GPU's getest

9 september 2014 - 05:59
Welke hardware is op dit moment de beste keus voor een PC in de woonkamer die ook in de toekomst alle soorten video kan afspelen? Hardware.Info testte 11 verschillende platformen, variërend van losse videokaarten tot processors me...

Synology DS414slim review: de NAS in het klein

8 september 2014 - 05:59
Een van de nieuwste telgen van Synology is de DS414slim, een mini NAS met ruimte voor vier 2,5 inch schijven. Hij heeft eveneens een 'mini' prijs. Hoe gelukkig word je hiervan?

Corsair Raptor K50 gaming keyboard review

7 september 2014 - 15:00
Mechanische toetsenborden met veel mogelijkheden zijn erg duur. Corsair biedt met de Raptor K50 een goedkoper alternatief.

ASRock Z97 Anniversary moederbord review: ideaal voor bij de Pentium?

7 september 2014 - 05:59
ASRock claimt dat zijn Z97 Anniversary-moederbord de beste combinatie vormt met Intels Pentium G3258 Anniversary Edition. Dat wekte uiteraard nieuwsgierigheid en wij testten het bord.

SilverStone Raven RV05 review: Gotham-waardig

6 september 2014 - 05:59
Silverstone heeft haar Raven weer eens vernieuwd, we zijn al aan de vijfde editie toe. Uiteraard legden we deze op de testbank om te zien hoe deze Batman-kast presteert.

Sapphire Radeon R7 250 Ultimate review: passief gekoelde R7 250

5 september 2014 - 15:00
Sapphire stuurde ons een passieve R7 250 op - ten minste, dat dachten we. Onder de motorkap kwamen we echter een Cape Verde-chip tegen, die we kennen van de HD 7750.

IFA: Sony Life UX - Sony's huis van de toekomst

4 september 2014 - 19:00
Een van de indrukwekkender zaken die we op IFA tot dusver zagen was Sony's demonstratie van Life UX: de naam van het concern voor techniek die onze dagelijkse levenservaring moet veranderen.

Apple 21,5 inch iMac MF883N/A review: Instapper van 1129 euro

4 september 2014 - 15:00
Van buiten ziet hij er hetzelfde uit, van binnen is de quad-core vervangen door een dual-core. Maar is deze iMac ook een slimme keuze?

MSI Z97 Gaming 9 AC moederbord review

4 september 2014 - 05:59
Waar high-end gaming-borden vaak worden ontworpen met het 'alles uit de kast'-idee, heeft deze MSI een - relatief - scherpe prijs. Is hij dan wel net zo goed?

MSI Nightblade Z97 review: super barebone

3 september 2014 - 05:59
MSI heeft haar toch al goede Nightblade gaming barebone vernieuwd met de nieuwste chipset van Intel. Wij testten een demo-configuratie.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.