Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

13 mid-range headsets review: goed geluid voor circa 70 euro

3 april 2014 - 05:59
Er is veel keus als je op zoek gaat naar een headset. Voor deze test beperkten we ons tot modellen in de prijsklasse van 60 tot 70 euro. Uiteindelijk verzamelden we twaalf nagenoeg identiek geprijsde exemplaren van een keur aan me...

17 mid-range smartphones review: slim in het middensegment

2 april 2014 - 05:59
Niet iedereen kan of wil 600 euro of meer uitgeven aan een topmodel smartphone. Er is gelukkig ook heel veel keuze in het middensegment en de toestellen in dat segment worden steeds beter. We hebben liefst 17 modellen getest.

AVM Fritz!Box 7490 review: nieuw topmodel

1 april 2014 - 18:00
De Fritz!Box 7390 is zeer lange tijd het topmodel router geweest van AVM. De opvolger is er nu met de 7490. Uiterlijk is er weinig veranderd, maar innerlijk gelukkig wel. Wij gingen ermee aan de slag.

Joost van Leeuwen van OCZ beantwoordt vragen van lezers Hardware.Info

1 april 2014 - 14:00
Enige tijd geleden nodigden we jullie uit om je vragen te stellen aan OCZ. Die stelden we in een uitgebreid interview met Joost van Leeuwen, directeur marketing & PR voor EMEA.

FSP Twinkle 65: handige reisadapter

1 april 2014 - 05:59
De accu van je laptop moet regelmatig voorzien worden van nieuwe energie. Ben je veel op pad dan is het handig om de lader in je tas mee te nemen. FSP brengt met de Twinkle een interessante compacte adapter op de markt.

Gigabyte GeForce GTX 760 OC 4GB review: sneller door meer geheugen?

31 maart 2014 - 05:59
Gigabyte stuurde ons de GV-N760OC-4GD ofwel voluit de GeForce GTX 760 OC 4GB. Uniek is dat deze kaart 4GB geheugen heeft waar andere GTX 760 kaarten gebruik maken van 2GB. Biedt dat voordelen?

SilverStone RVZ01 mini-ITX behuizing review

30 maart 2014 - 15:00
SilverStone timmert al langer aan de weg met Mini-ITX behuizingen en dat het weet wat nodig is voor een goed koelende behuizing, bewijst het ook weer met de Raven RVZ01.

Wereldrecords breken bij MSI/Informatique OC Academy met Hardware.Info Pro OC team

29 maart 2014 - 22:42
Afgelopen zaterdag vond bij Informatique in Berkel en Rodenrijs de MSI OC Acadamy plaats, het eerste evenement waar het recent opgerichte Hardware.Info Pro OC team in volledige bezetting hun kunsten vertoonden. Overklokkers Oldsca...

Seagate Desktop SSHD 4TB review: de ultieme harde schijf?

29 maart 2014 - 15:00
Eind vorig jaar testten we de Seagate Desktop SSHD 2TB. Seagate heeft nu ook een 4TB variant van deze 3,5" harde schijf met ingebouwde SSD-cache beschikbaar. Die hebben we inmiddels ook uitvoerig getest.

Acer Aspire S7-392 review: 2560x1440, RAID 0 en Core i7 in een slanke verpakking

29 maart 2014 - 05:59
Acer combineert haar superslanke laptop met Haswell, RAID 0 en een 2560x1440 IPS-scherm.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.