Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

21 t/m 30 van 3.950 resultaten

Gigabyte Brix BXCEH-3205 review: betaalbare Broadwell NUC

16 juli 2015 - 15:00
Ruim een jaar geleden testten we de voordelige Gigabyte Brix 2955 op basis van Haswell. Nu is de beurt aan de opvolger, met Broadwell CPU aan boord.

LG 34UC87M en 34UC97 review: curved met Thunderbolt

16 juli 2015 - 05:59
LG introduceerde als eerste een gebogen monitor, maar het duurde even voordat we deze konden testen. Inmiddels bereikten zelfs twee exemplaren ons lab, dus hoog tijd voor een review.

40 gigabitswitches review: onmisbare schakels

15 juli 2015 - 05:59
Op zoek naar een switch om wat extra netwerkaansluitingen aan je netwerkaansluitingen op te nemen, heb je veel keuze. Wij hebben er niet minder dan 40 getest, met 5, 8 of 16 poorten.

Be quiet! Shadow Rock LP review: koeling voor je HTPC

14 juli 2015 - 05:59
Be quiet! timmert hard aan de weg met zijn CPU-koelers. Ook nu bespreken we weer een nieuwe koeler van het merk: de Shadow Rock LP, een koeler van nog geen 8 centimeter hoog.

AMD Radeon R7 370 review: ASUS vs. MSI

14 juli 2015 - 05:59
ASUS en MSI stuurden ons beide hun uitvoering van de Radeon R7 370. Welke fabrikant heeft z'n huiswerk het beste gedaan?

Intel Core i7 5775C review: Broadwell op de desktop

13 juli 2015 - 09:07
Met een gigantische vertraging introduceert Intel de eerste 5de generatie Core ofwel Broadwell processors voor desktops. Is de Core i7 5775C nog wel de moeite waard met de volgende generatie alweer voor de deur?

Dolby Atmos, DTS:X en Auro 3D: Geluid gaat de hoogte in

12 juli 2015 - 05:59
Wij gingen aan de slag met een Marantz SR7009 home cinema receiver, een apparaat dat zowel ondersteuning biedt voor Dolby Atmos als Auro 3D. In dit artikel delen we onze ervaringen en zoeken we uit of 3D geluid écht iets toevoegt.

Alcatel One Touch Idol 3 (5.5) review: rechtop of ondersteboven

11 juli 2015 - 15:00
Voor een goede smartphonedeal is het altijd handig om ook naar de wat minder gevestigde namen te kijken. De Alcatel One Touch Idol 3 die we hier bespreken past op menig lijstje wat ons betreft.

LG 24GM77 gaming monitor review: 240Hz FTW?

11 juli 2015 - 05:59
Eizo's FG2421 maakte furore met een VA-paneel en 240Hz-modus. Kan LG dat succes evenaren met een TN-paneel en 240Hz?

AMD Radeon Fury review: ASUS hofleverancier van luchtgekoelde Fiji

10 juli 2015 - 16:52
AMD introduceert vandaag officiaal de Radeon R9 Fury "zonder X", de ietwat goedkopere en luchtgekoelde variant van hun eind vorige maand geïntroduceerde Radeon R9 Fury X.

21 t/m 30 van 3.950 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.