Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

21 t/m 30 van 4.322 resultaten

Western Digital Desk Blue 4TB review: blauwer dus beter?

17 mei 2016 - 05:59
Sinds eind vorig jaar is WD zijn Green-serie aan het uitfaseren en de WD Blue 4TB die we vandaag testen, hadden we een jaar geleden eigenlijk gewoon WD Green genoemd.

Corsair RM550x / RM650x review: sterke middenklassers

16 mei 2016 - 15:00
In september van vorig jaar testten we al drie voedingen in Corsairs uitstekende RMx-serie. Voedingen met een iets lager wattage ontbraken, maar we hebben inmiddels de RM550x en RM650x weten te bemachtigen.

Dark Souls III: getest met 22 videokaarten

16 mei 2016 - 05:59
Vorige maand kwam de laatste versie van een hack-and-slash RPG uit, te weten Dark Souls III. We hebben dit spel getest in Full HD, WQHD en Ultra HD.

17 120GB SSD's review: klein en minder fijn?

15 mei 2016 - 05:59
Ondanks de sterk dalende prijs per gigabyte van SSD's, blijven er een beperkt aantal gevallen waarin een kleinere SSD van 120GB interessant is. In deze review bekijken we er 17 en pikken we de beste keuze eruit.

Thermaltake Core V1 review: betaalbare kubus

14 mei 2016 - 05:59
De Thermaltake Core V1 wordt gekenmerkt door zijn kubusvorm, maar trok onze aandacht vooral door zijn gunstige prijs. Wij hebben hem uitgebreid getest.

Medion Erazer X7843 review: Duitse krachtpatser

13 mei 2016 - 15:00
Ook Medion wil een graantje meepikken van de markt voor luxe gaminglaptops. Daarvoor brengt men de Erazer X7841 in stelling, een letterlijk en figuurlijk dikke machine voorzien van een lekker snelle GTX 980M grafische processor.

QNAP TAS-268 review: NAS met Android

12 mei 2016 - 15:00
Bij QNAP weten ze interessante NAS-apparaten te maken. Ben je op zoek naar een netwerkschijf dan is dit een van de merken waar je zeker moet kijken. Ondanks dat ze al jaren NAS-apparaten ontwikkelen weet QNAP te innoveren. Een pri...

Nvidia GeForce GT 710 review: beeld voor vijf tientjes

12 mei 2016 - 05:59
Hoewel de onderliggende techniek al wat ouder is, kun je de GeForce GT 710 pas sinds een paar maanden kopen. Hoeveel GPU krijg je nou voor minder dan vijf tientjes?

Corsair Gaming M65 Pro RGB en Sabre RGB 10.000 DPI review

11 mei 2016 - 15:00
Corsair heeft de afgelopen maanden een aantal gamingmuizen toegevoegd aan zijn assortiment. Zowel de Gaming M65 Pro RGB als de Sabre RGB 10.000 DPI hebben ons testlab inmiddels bereikt.

Apple iPhone SE review: uitstekende opvolger...van de iPhone 5s

11 mei 2016 - 05:59
Smartphones zijn de afgelopen jaren groter en groter geworden. Inmiddels lijkt 5-5,5 inch de standaard te zijn voor high-end-modellen. Dat is geen beste ontwikkeling als je het met Steve Jobs een was en bent dat een toestel niet g...

21 t/m 30 van 4.322 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.