Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

FSP Aurum Pro 1200W / Super Flower Leadex Platinum 1200W review

12 oktober 2014 - 15:00
Na recent al de nodige 1200W voedingen getest hebben stuurden ook FSP en Super Flower ons exemplaren met deze capaciteit. Kunnen beide opboksen tegen de concurrentie?

In Win S-Frame review: kast als kunst

12 oktober 2014 - 05:59
Voor 799 koop je een van de bijzonderste behuizingen van dit moment. De In Win S-Frame ziet er prachtig uit, maar koelt hij ook nog een beetje?

Alienware 17 review: gamen met AMD Radeon M290X

11 oktober 2014 - 15:00
Een krachtige laptop met AMD graphics aan boord? Hoe presteert dat? We zochten het uit.

ASUS Memo Pad 7 ME572C review: beste 7-inch tablet van het moment?

11 oktober 2014 - 05:59
De Nexus 7 van vorig jaar is nog altijd een zeer interessante optie als je op zoek bent naar een 7-inch tablet. Met de nieuwe Memo Pad 7 ME572C heeft ASUS daar nu een geduchte concurrent voor.

[Pro] Dell Latitude 14 Rugged Extreme Review: De Tank

10 oktober 2014 - 15:00
We testen veel verschillende laptops, maar de Latitude 14 Rugged Extreme is wel heel bijzonder.

Samsung Galaxy Note 4 review: niet groter, wel beter

9 oktober 2014 - 23:40
De Samsung Galaxy Note 4 is een nieuw toestel dat uiterlijk op het eerste gezicht sterk lijkt op zijn voorganger, maar uiteraard op tal van punten verbeterd is.

Nvidia GeForce GTX 980 / 970 Frametimes review

9 oktober 2014 - 15:00
Nvidia introduceert vandaag de GeForce GTX 980 en GTX 970, twee nieuwe high-end kaarten in de Maxwell-generatie. Wij testten beide kaarten uitvoerig op ons geheel vernieuwde videokaartentestplatform.

Alternate ROG Ranger review: basis van ASUS

9 oktober 2014 - 05:59
Dit keer is het de beurt aan Alternate met de ROG Ranger Gaming PC. Een machine met een prijskaartje van 1299 euro en zoals de naam doet vermoeden wat spulletjes van ASUS aan boord.

[Pro] Dell Precision M2800 review: dikke workstationlaptop

8 oktober 2014 - 18:00
De Dell Precision M2800 is een dikke 15,6 inch laptop die qua vorm terug doet denken aan laptops van een paar jaar geleden. Maar dan wel met de specificaties van vandaag.

HP SlateBook 14 review: Android slaat zijn vleugels uit

8 oktober 2014 - 08:12
Android kom je op allerlei apparaten tegen, dat weten we inmiddels. De SlateBook 14 is een laptop met dit besturingssysteem. We waren benieuwd hoe dat bevalt.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.