Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

21 t/m 30 van 3.980 resultaten

[Pro] Shuttle DS57U5 review: passieve Core i5 mini-PC

11 augustus 2015 - 05:59
De voordeligste barebone met Core i5 processor is het niet, maar wie een zeer stille, stabiele oplossing zoekt voor (semi-)professioneel gebruik zit goed met de DS57U5 van Shuttle.

Geheugen voor Skylake: G.Skill Ripjaws V DDR4-3600 en Corsair Vengeance LPX DDR4-3200 review

10 augustus 2015 - 05:59
G.Skill en Corsair stuurden ons als eerste geheugenkits bedoeld voor de nieuwe Skylake CPU's. Wij hebben de kits uitvoerig getest.

4x Intel X99 van ASRock tussen de 300 en 400 euro review

9 augustus 2015 - 05:59
ASRock blijft met nieuwe X99-moederborden komen. Vandaag bespreken we er vier uit het duurdere segment, vol luxe nieuwigheden.

Sony Xperia M4 Aqua review: waterdichte middenklasser

8 augustus 2015 - 15:00
Na de M2 Aqua van vorig jaar, komt Sony nu met de tweede in deze lijn van betaalbare waterdichte smartphones. Hoe bevalt de Xperia M4 Aqua?

HTC SteamVR Vive hands-on

6 augustus 2015 - 13:28
HTC en Valve hebben de handen ineen geslagen om de eerste SteamVR-bril te gaan maken. Wij kregen een uitgebreide demonstratie en spraken met één van de breinen achter de Vive.

9x Intel Z170 Skylake moederborden review: ASRock, ASUS en MSI getest

5 augustus 2015 - 13:58
Intel heeft vandaag de Core i7 6700K en Core i5 6600K Skylake processors geïntroduceerd samen met een nieuwe generatie moederborden. Voor dit artikel testten wij 9 moederborden met de nieuwe Z170 chipset.

Intel Core i7 6700K / Core i5 6600K Skylake review: 6de generatie Core CPU's getest

5 augustus 2015 - 13:57
Met de Core i7 6700K en Core i5 6600K introduceert Intel haar eerste 6de generatie Core-processors en de directe opvolgers van de Core i7 4790K en Core i5 4690K. Wij hebben de nieuwe CPU's uitvoerig getest.

DeepCool Gamer Storm Lucifer v2: vuurhoutje met nieuwe fan

4 augustus 2015 - 05:59
Niet lang geleden lag de originele Lucifer nog op de testbank, maar nu leverde DeepCool alweer een tweede versie af. Het nieuwe wapenfeit: een andere ventilator.

DeepCool Gamer Storm Captain 360 waterkoeler review

3 augustus 2015 - 05:59
Van DeepCool hebben we al heel wat bijzondere producten gezien, Vandaag testen we voor het eerst een 360mm-waterkoeler van de Chinese fabrikant.

Van luchtkoeling tot LN2: hoe ver kom je met welke koelmethode?

2 augustus 2015 - 05:59
Luchtkoeling, waterkoeling, of nog extremer met phase-change of vloeibare stikstof? Als overklokker heb je vele mogelijkheden. In dit artikel zoeken we uit wat het effect is van de verschillende koelmethodes en bespreken we de voo...

21 t/m 30 van 3.980 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.