Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Seasonic M12II Evo Bronze 520W en G-Series 550W PCGH Edition review

17 augustus 2014 - 05:59
Seasonic stuurde ons twee voedingen in het populaire 'middensegment' van 500-550 watt. Wij vergelijken ze met 21 eerder geteste voedingen met eenzelfde vermogen.

Drie Android-all-in-ones getest: 2 van HP tegen 1 van Acer

16 augustus 2014 - 15:00
Android komen we niet alleen tegen op smartphones en tablets. In dit artikel kijken we naar Android-all-in-ones/monitoren.

11 mechanische gaming-toetsenborden vergelijkingstest

16 augustus 2014 - 05:59
Als je op zoek bent naar een toetsenbord, heb je een duizelingwekkend aantal keuzes. Een van de eerste beslissingen die je moet nemen, is of je voor een mechanisch toetsenbord gaat of niet. Is dat het geval, lees dan vooral verder...

Gaming hardware op Gamescom 2014

15 augustus 2014 - 17:30
Dit jaar waren we weer aanwezig op de Gamescom in Keulen, Duitsland om een glimp op te vangen van de nieuwste gaming producten van hardware fabrikanten. Grotendeels staan de nieuwste games centraal, maar ook voor hardware fabrikan...

Corsair Carbide Air 240 review: een ware Napoleon

15 augustus 2014 - 15:00
Corsairs Carbide Air 540 is een imposante kubus voor gamers en overklokkers. De Air 240 is een stuk praktischer van formaat - maar hoe presteert hij in de praktijk?

Corsair HX750i en HX1000i voedingen review

14 augustus 2014 - 15:00
Op Computex zagen we de HXi-voedingen voor het eerst. De specs: semi-passief, Corsair Link-ondersteuning én een 80 Plus Platinum-certificaat. Zijn deze voedingen ook echt zo goed?

13 inch convertible laptops review: HP en ASUS dagen Lenovo uit

14 augustus 2014 - 05:59
Lenovo was met de Yoga de eerste. HP en ASUS hebben ze nu ook en wij vergelijken ze: drie 13 inch convertibles in één test.

OCZ ARC 100 240 GB SSD review: beter dan de MX100?

13 augustus 2014 - 16:00
OCZ lanceert vandaag de ARC 100-serie SSD's. Ze moeten scherp geprijsd worden en lijken lijnrecht tegenover de huidige budgetkoning, de Crucial MX100, te staan. Hoe zit het met de prestaties?

AMD lanceert Tonga-GPU in nieuwe FirePro-reeks

12 augustus 2014 - 14:00
AMD lanceert vandaag een nieuwe reeks FirePro-videokaarten voor workstations. Normaal gesproken niet heel interessant, maar dit keer komen we in één kaart een gloednieuwe GPU tegen.

Back to School hybrides review: 5 Windows tablets/hybrides tot 500 euro

12 augustus 2014 - 10:00
Een leuke Windows tablet of hybride voor minder dan 500 euro?

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.