Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

2.211 t/m 2.220 van 3.953 resultaten

Point of View Mobii Tegra 10.1" review

24 april 2011 - 05:59
Het Nederlandse Point of View, voornamelijk bekend van grafische kaarten, heeft zich met de Mobii 10.1" ook op de tabletmarkt gemeld.

Samsung Serie 9 NP900X3A-A01NL review

23 april 2011 - 05:59
Apple is al bezig met de tweede generatie MacBook Air komt er nu pas een antwoord in de vorm van de Samsung 9 Serie oftewel de NP900X3A-A01NL.

Nieuwe Sandy Bridge laptops met B2-chipset?

22 april 2011 - 09:46
Verwarring in het lab van Hardware.Info: gloednieuwe Sandy Bridge laptops lijken een B2-chipset te hebben of toch niet?

Iomega SuperHero Backup & Charger review

22 april 2011 - 05:59
Wie de iPhone louter via het stopcontact oplaadt, loopt het risico geen back-ups te maken van de data op het toestel. Iomega claimt een oplossing te hebben.

HP Photosmart eStation C510 review

21 april 2011 - 12:33
Een all-in-one printer mét Android tablet, een aantrekkelijke combinatie? Wij zochten het voor je uit.

Hardware.Info design update

21 april 2011 - 09:55
In augustus 2010 lanceerde Hardware.Info de nieuwe site. Nu introduceren we de nodige aanpassingen, mede op basis van feedback van onze bezoekers.

Sandberg Hard Disk Cloner review

20 april 2011 - 13:00
Je bestanden van de ene naar de andere schijf zetten kan bewerkelijk zijn. Sandberg belooft de klus te vereenvoudigen. Kan de image-software in de prullenmand?

MSI CR650-029NL review

20 april 2011 - 05:59
Onlangs besteedden we aandacht aan drie MSI C-serie notebooks. Vandaag is het de beurt aan de vierde, met een AMD E-350 aan boord.

Philips 224CL2SB Blade monitor review

19 april 2011 - 12:30
Philips introduceerde onlangs een aantal "blade" monitoren met een dikte van slechts 12,9 millimeter. Philips belooft ultrahoge contrastwaardes en een "turbo" responstijd van slechts 2 milliseconde. Tijd om de 22 inch grote 224CL2...

AMD Radeon HD 6670 review

19 april 2011 - 05:59
AMD introduceert de Radeon HD 6670 en 6570, nieuwe kaarten van respectievelijk 85 en 65 euro. Hoe ze presteren? Hardware.Info zoch het uit.

2.211 t/m 2.220 van 3.953 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.