Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

MSI AE2240 all-in-one PC review

19 maart 2011 - 05:59
Het is wit en alle techniek is achter het scherm gebouwd. Mis! Het is geen iMac, maar de MSI EA2240-002NL. Een 22 inch all-in-one systeem op basis van een Intel Core i3-processor.

Sitecom routers met cloud security

18 maart 2011 - 15:21
Sitecom introduceerde vandaag haar vernieuwde X-serie consumentenrouters. Belangrijkste nieuws: de topmodellen hebben een ingebouwde anti-virus functie.

HP dm1-3125ed review

18 maart 2011 - 12:30
De AMD 3-350 wordt langzaam maar zeker in steeds meer laptops toegepast. Nu is het de beurt aan HP met de dm1-3125ed.

Philips TV's 2011: de techniek

17 maart 2011 - 05:59
Vorige week deden wij vanaf het Philips Winter Event in Barcelona verslag van de nieuwe line-up van TV modellen die Philips dit voorjaar introduceert. In een technische sessie met directeur technische Markteting Danny Tack werd di...

Preview Sony VAIO YA, YB, S en F21-serie

16 maart 2011 - 12:11
Sony heeft gisteren op haar VAIO-hoofdkwartier in het Brusselse Zaventem een aantal nieuwe laptops gepresenteerd. Behalve een aantal compacte modellen uit de nieuwe YA, YB en S-serie liet het merk ook het F21 3D-topmodel zien.

ASUS P31F review

16 maart 2011 - 05:59
Bij ASUS hebben ze nogal wat verschillende notebookmodellen. Kleine netbooks, grote modellen die gericht zijn op gamers en allerlei uitvoeringen die daar tussenin bevinden. Een goed voorbeeld is P31F.

nVidia GeForce GTX 550 Ti (SLI) review

15 maart 2011 - 14:05
nVidia introduceert vandaag de nieuwe GeForce GTX 550 Ti als opvolger van de GeForce GTS 450. Hardware.Info test hoe deze nieuwe kaart van minder dan 150 euro presteert, zowel los als in SLI.

MSI GX740-274NL notebook review

15 maart 2011 - 05:59
We hebben hem al in een groot aantal verschillende gedaantes op Hardware.Info besproken. Maar nog steeds komen er nieuwe modellen uit. We hebben het over de 17 inch gaming laptop van MSI, de GX740.

ASUS Eee Slate EP121 review

14 maart 2011 - 16:37
Hij is plat, heeft een aanraakscherm en geen toetsenbord maar het is geen tablet. Tenminste als we Microsoft mogen geloven. Dit is een slate volgens het bedrijf uit Redmond, en wel de ASUS Eee Slate EP121.

Workshop: Zelf filmen in 3D

13 maart 2011 - 05:59
Om zelf 3D video te maken heb je geen dure camera nodig, het kan ook goedkoop. We laten zien hoe.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.