Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Packard Bell iXtreme i6803 desktop pc review

23 januari 2011 - 05:59
Voor ¤ 699, een compleet systeem met een nieuwe Core i5, van Packard Bell. Is dat wat? Hardware.Info ging aan de slag met de iXtreme 6803, een relatief betaalbare desktop van het bekende winkelmerk.

25 NAS-apparaten review

20 januari 2011 - 05:59
De 25 NAS apparaten die we getest hebben komen in vele soorten en maten, en voor verschillende toepassingen. Voor iedereen zit er wel een interessant exemplaar tussen.

Logitech G700 Wireless Gaming Mouse

19 januari 2011 - 13:00
Logitech brengt met deze muis gaming en desktop gebruik samen in één muis. Is dit dan de muis die voor iedereen aan te raden is?

30 muismatten review

18 januari 2011 - 07:39
Een muismat zie je niet zo snel meer op een bureau liggen. Een gamer kan er juist wel veel baar bij hebben. We bekeken 30 verschillende (gaming)muismatten.

Negen 150n routers review

17 januari 2011 - 07:56
De goedkoopste 802.11n routers worden als 150n routers gepromoot. Presteren ze wel voldoende om überhaupt interessant te zijn? We testen negen modellen.

SilverStone SG07 behuizing review

15 januari 2011 - 10:00
Een mini-ITX behuizing in combinatie met een high-end videokaart, een ongebruikelijke combinatie. Heeft SilverStone dat succesvol weten te combineren in de SG07 behuizing? Hardware.Info onderzocht het.

12 budget CPU-koelers review

14 januari 2011 - 05:59
Bij bijna iedere AMD of Intel processors die je koopt, krijg je direct een geschikte CPU-koeler meegeleverd. Velen wisselen deze ‘boxed koelers’ direct in voor een exemplaar dat beter koelt, maar ook weer de nodige tie...

ASUS B43F notebook review

12 januari 2011 - 05:59
Een stevige zakelijke laptop van ASUS, met prima voorzieningen. Prima keuze of toch niet?

Netgear WNCE2001 review

11 januari 2011 - 05:59
Een televisie of spelconsole draadloos verbinden met een netwerk moet eenvoudig gaan met deze universele wifi adapter van Netgear. Is dat ook zo?

Sony VAIO VPC-J12M1E/B review

10 januari 2011 - 05:59
Bij Sony denk je aan notebooks, niet aan desktops. Toch is de VAIO J-serie een echte desktop, een all-in-one welteverstaan.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.