Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Wi-Spy DBx review

6 september 2010 - 08:30
Wie thuis een draadloos netwerk gebruikt, heeft er vermoedelijk weleens mee te maken gehad: een te lage snelheid, zwakke en wegvallende verbinding. De Wi-Spy DBx kan helpen de oorzaak te achterhalen.

ASUS N53J review

5 september 2010 - 09:30
Onze waardering voor de ASUS N61 hebben we regelmatig betuigd, zal de N53J ons ook weten te overtuigen? Tijd voor een review van de ASUS N53J.

LaCie 5big Back-up en Storage Server review

4 september 2010 - 08:30
Het merk LaCie ken je wellicht van de geinige geheugensticks en de opvallend vormgegeven externe harde schijven. Behalve dergelijke ‘retail’ producten verkoopt het bedrijf ook producten die meer voor de zakelijke markt...

IFA: HDI Dune Lite, Smart, Max en Pro preview

3 september 2010 - 22:16
De Dune Base en Prime 3.0 behoren tot de best geteste mediaspelers, maar zijn niet goedkoop. Binnenkort moet er voor elk budget een model zijn.

6 Mini-ITX behuizingen vergelijkingstest

3 september 2010 - 12:30
Met het beschikbaar komen van steeds meer leuke klein formaat moederborden, worden ook mini-ITX behuizingen interessanter. Voor een home server of een mediacenter of voor bij de TV: klein kan best fijn zijn.

GeForce GTX 460 SLI review

2 september 2010 - 15:30
Twee GeForce GTX 460's in SLI, kan dat een GTX 480 verslaan? Hardware.Info zocht het uit.

MSI GT660R review

2 september 2010 - 08:30
MSI is al langer actief met gaming notebooks. Met de GT660R, het onderwerp van deze review richt MSI zich op het topsegment.

BTO-notebooks met Corsair SSD review

1 september 2010 - 15:30
Een SSD in je systeem zorgt voor veel betere prestaties. Het is dan ook een prima upgrade, maar ook als je een nieuw systeem of nieuwe notebook wilt aanschaffen is het een goed idee om een SSD te overwegen. Standaard notebooks wor...

ASRock 890FX Deluxe3 review

1 september 2010 - 08:30
ASRock bewijst dat een full-featured 890FX bord niet duur hoeft te zijn. De 890FX Deluxe3 kost minder dan 150 euro, maar laat weinig te wensen over.

41 450-750 Watt voedingen review

1 september 2010 - 00:00
De juiste voeding voor elk doel

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.