Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

2.211 t/m 2.220 van 4.355 resultaten

Elf behuizingen tussen de 80 en 120 euro getest

1 april 2012 - 05:59
Behuizingen mogen zich nog altijd in een flinke belangstelling verheugen. Ook het aantal fabrikanten is nog bovengemiddeld; waar andere segmenten een slinkend aantal aanbieders zien, komen er nog regelmatig nieuwe kastenmerken bij...

Hercules DJ Control AIR review: midi controller voor de beginnende DJ

31 maart 2012 - 05:59
Als beginnend DJ is het lastig om te kiezen welke gear je wilt hebben. Misschien is de DJ Control AIR van Hercules wel het ideale begin.

Preview HP Omni 27: een all-in-one in grootformaat

29 maart 2012 - 07:55
Groot, groter grootst. De HP Omni 27 is de nieuwe 27 inch (68,6 cm) all-in-one van HP

Cisco Linksys E4200 V2 review: 450 mbps op beide banden

28 maart 2012 - 05:59
De E4200 van Linksys was een van succesvolste routers van het afgelopen jaar. Nu komt Linksys met een opvolger, die dezelfde naam heeft maar toch echt helemaal anders is.

XNotebooks Titan SA17-Quadro 4000M review

27 maart 2012 - 15:59
Een snelle laptop in combinatie met nVidias Quadro 4000M

Code Systems Code Core X79 review: witte reus

27 maart 2012 - 05:59
Code Systems bezorgde ons haar Code Core X79 systeem ter review. Hoe brengt deze witte reus het ervan af?

Sony Xperia S review

26 maart 2012 - 05:59
De Xperia S is de eerste smartphone die Sony uitbrengt zonder dat de naam Ericsson op het toestel prijkt naast die van Sony. Hoe doet deze eerste van een nieuwe generatie het?

Zalman DS1000 monitorsteun review

25 maart 2012 - 14:59
Zalman, bekend van CPU-koelers en voedingen, stuurde ons een fraaie aluminium monitorsteun.

16 4- en 5-bay NAS-apparaten review

25 maart 2012 - 05:59
Je kunt niet uit de voeten met maar één of twee harde schijven, je hebt behoefte aan meer? Geen probleem met de NAS-apparaten uit deze test: dankzij de ruimte voor vier of vijf harde schijven kun je hiermee als echte verzamelaar p...

393 80/92/120/140mm casefans vergelijkingstest

24 maart 2012 - 05:59
Welke casefan moet je kopen als je op zoek bent naar een nieuw of vervangend exemplaar. Het zijn er zoveel dat het behoorlijk onoverzichtelijk wordt. Wij hebben er bijna 400 getest!

2.211 t/m 2.220 van 4.355 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.