Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

2.211 t/m 2.220 van 4.314 resultaten

Corsair Performance Pro 256GB SSD review

27 februari 2012 - 05:59
Corsair heeft een nieuwe high-end SSD gebaseerd op de Marvell 88SS9174 controller. Hoe verhoudt deze zich ten opzichte van de Crucial m4 en Plextor M3?

iPhone 4S: Evolutie, geen revolutie

26 februari 2012 - 05:59
De nieuwste uitvoering van de iPhone is de 4S. Duidelijk geen revolutie, maar een evolutie van de iPhone 4. Als je de twee naast elkaar op tafel legt, moet je goed kijken welke telefoon nu eigenlijk de 4S is.

De Touch en Explorer Touch muizen van Microsoft getest

25 februari 2012 - 05:59
De uitgebreide Microsoft Touch mouse en de mobiele Explorer Touch mouse zijn beide innovatief, maar werken ze ook goed?

Samsung Series 5 Ultra: de slimste Ultrabook?

24 februari 2012 - 12:59
De Samsung Series 5 Ultra is niet de eerste en zeker ook niet de laatste Ultrabook, maar het is wel degelijk een interessante.

ASUS Eee Pad Transformer Prime: nu met Ice Cream Sandwich

23 februari 2012 - 12:59
De Eee Pad Transformer werd een week voor de ICS-update op de markt gebracht. Inmiddels hebben we de tablet getest met dit nieuwe besturingssysteem. We hadden kennelijk beter nog even kunnen wachten.

Antec Three Hundred Two review: high-end instapbehuizing?

23 februari 2012 - 05:59
De opvolger van Antecs Three Hundred behuizing is beduidend duurder, maar biedt ook meer features. Een spagaat of een zinvolle upgrade?

HP Slate 2 review: handzame Windows-tablet

22 februari 2012 - 05:59
We schrijven het regelmatig, Windows 7 en tablets, het is nog geen heel gelukkig huwelijk. HP denkt daar kennelijk anders over. Hoe presteert de Slate 2?

Stemmen! HWI/CM/MSI Casemod Competitie 2012

21 februari 2012 - 16:25
Welke casemod moet volgens jou de Hardware.Info / Cooler Master / MSI casemod competitie winnen? Breng nu je stem uit!

Ikbenstil Playmate systeem review: speelmaatje met spierballen

21 februari 2012 - 05:59
Ikbenstil heeft een naam hoog te houden op het gebied van hoogwaardige systemen. De Playmate heeft een fiks prijskaartje, maar moet ook tot het nodige in staat zijn.

König Power Line IP Camera System review: beveiliging via powerline

20 februari 2012 - 05:59
IP-camera's brengen enkele specifieke problemen met zich mee, waaronder het vinden van een netwerkaansluiting. König heeft daar een zeer inventieve oplossing voor bedacht, namelijk powerline

2.211 t/m 2.220 van 4.314 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.