Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Negen 150n routers review

Half zo goed?

Door


D-Link DIR-600

Evenals andere modellen ziet deze router er eenvoudig uit. Klein van stuk maar dat hoeft voor 150n routers niet direct een probleem te zijn. Een beperkte ruimte kan een probleem vormen voor de warmtehuishouding, belangrijk dus om de chip niet te warm te laten worden. Veelal zal dit gebeuren door een minder krachtig type chip te gebruiken.

De resultaten zijn in lijn met die van de andere routers. Er is echter een scenario zoals van LAN naar WLAN op 20 meter waarin de router flink lager scoort dan de snellere modellen van deze test. Buiten die test zijn de resultaten zoals gezegd prima. Dat geldt eveneens voor de bedrade doorvoer. Qua mogelijkheden is deze router iets uitgebreider dan de rest van het veld. Als enige uit de test zijn er voorbeeldconfiguraties voor port triggering opgenomen, zes in totaal. Ook voor port forwarding zijn voorbeeldconfiguraties aanwezig. Het energieverbruik valt eveneens positief op, het is een van de laagste uit de test. Gemiddeld kost deze router je 42 euro en dat maakt de router qua prijs een middenmotor. Dat is geheel in de lijn met de middelmatige prestaties. Tenzij je bijvoorbeeld waarde hecht aan het lage energieverbruik, zijn er betere keuzes te maken.

D-Link DIR-600 Wireless 150N Router

D-Link DIR-600 Wireless 150N Router


Vergelijken

In deze review besproken negen producten

Doe je hardware aankoop via Hardware.Info en win je geld terug!

Hardware.Info geeft iedere maand iemand z'n aankoopbedrag terug wanneer hardware is gekocht via de Hardware.Info Prijsvergelijker. Wil jij ook kans maken? Klik op onderstaande knop voor alle details.

Klik hier voor alle details

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.