Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

1 t/m 10 van 3.983 resultaten

Cryorig H7 CPU-koeler review

5 september 2015 - 05:59
Met een prijs onder de 40 begeeft de Cryorig H7 zich in een populair segment CPU-koeler. Maar weet deze nieuwe koeler de concurrentie de pas af te snijden?

ARM Cortex-A72 preview: in jouw volgende smartphone?

3 september 2015 - 05:59
Begin dit jaar kondigde ARM de Cortex-A72 kern aan, die vanaf volgend jaar gebruikt zal worden in SoC’s voor luxe smartphones en tablets. Wij duiken in de techniek.

IFA 2015: Sony Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 Premium preview

2 september 2015 - 16:45
Sony kondigt vandaag tijdens de IFA-beurs in Berlijn een nieuwe lijn smartphones aan, de Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 Premium. Wij hebben ze al even in handen gehad.

PCI-Express SSD's review: 8 modellen vergeleken

1 september 2015 - 05:59
Iets later dan verwacht is de eerste generatie native PCI-Express SSD’s het afgelopen jaar in de markt gearriveerd. In elk geval een aantal hiervan lost alle beloftes van de snellere interface in...

Gigabyte Z170X-Gaming G1 review: Socket 1151 moederbord met alles erop en eraan

31 augustus 2015 - 05:59
De Gigabyte Z170X-Gaming G1 is vermoedelijk het meest uitgebreide Skylake moederbord dat te koop is. Wij vergelijken het bord met negen andere Socket 1151 moederborden met Intel Z170 chipset.

50 jaar Wet van Moore… maar hoe lang nog?

30 augustus 2015 - 05:59
Intel viert dit jaar dat de Wet van Moore 50 jaar bestaat. Maar, hoe lang blijft die Wet van Moore nog gelden?

44 SD-kaartjes review: van 4 MB/s tot 209 MB/s

29 augustus 2015 - 05:59
De prestaties van SD-kaartjes kunnen flink uiteenlopen, zo wisten we al uit eerdere tests. Wij daagden de verschillende fabrikanten opnieuw uit en testten 44 kaartjes van 32, 64 en 128 GB.

Plextor M6V 256GB SSD review: opvallend snelle budget SSD

28 augustus 2015 - 05:59
Plextor heeft de M6V geïntroduceerd als budget SSD, maar in onze tests blijkt de disk geregeld sneller dan de hoger gepositioneerde M6S en M6 Pro. Is dit een nieuwe budget topper?

ARM naar 64-bit: de laatste ontwikkelingen op een rijtje

27 augustus 2015 - 05:59
Apple was ruim anderhalf jaar geleden de eerste die de 64-bit ARM-instructieset naar mobiele apparaten bracht. Inmiddels is deze ook in de Android-wereld aan een opmars bezig. Wij zetten de ontwikkelingen op een rijtje voor je.

[Pro] Prowise All-in-One review: voor in de klas

26 augustus 2015 - 05:59
Prowise, specialist in educatieve hardware en software, introduceerde onlangs een All-in-One PC. Wij namen het apparaat onder handen en waren er behoorlijk van gecharmeerd.

1 t/m 10 van 3.983 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.