Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

29 CPU-koelers review: getest volgens nieuwe methode

4 juli 2015 - 05:59
Zoveel producten, zoveel testmethodes, zo ook voor CPU-koelers. Met dit artikel introduceren we een nieuwe testmethode, die nog beter in kaart brengt welke modellen de beste verhouding bieden tussen koelprestaties en geluidsproduc...

Honor 6 Plus review: 1 plus 1 is 2

3 juli 2015 - 05:59
Over de Honor 6 waren we een klein half jaar geleden behoorlijk goed te spreken. De Honor 6 Plus is niet alleen een grotere variant van dat toestel, het heeft ook een compleet andere camera. Onze interesse was in ieder geval gewek...

Pro OC review: DDR3-geheugenchips van Samsung, Hynix, Elpida en Powerchip

2 juli 2015 - 16:00
Als die-hard overklokker, welk merk DDR IC's biedt je dan de mogelijkheid om de beste SuperPi score te behalen? Hardware.Info Pro OC lid Nedernakker zocht het uit!

Sharkoon USB 3.1 controller + SSD-box review: klaar voor de nieuwe standaard

2 juli 2015 - 05:59
Sharkoon levert sinds kort een PCI-Express USB 3.1 controller en een externe USB 3.1 2,5" behuizing. Wij hebben beide producten getest en vergeleken met onboard oplossingen.

PNY CS2111 480GB: betaalbare SSD met Silicon Motion controller

1 juli 2015 - 15:00
PNY probeert zich terug te vechten in de SSD-markt met deze op gamers gerichte en op Silicon Motion controller gebaseerde CS2111 SSD. Lukt dat? Wij hebben de SSD uitvoerig getest.

In Win IW-MS04 en SilverStone DS380 review: thuisserver kastjes

1 juli 2015 - 07:30
Op zoek naar een compact kastje voor een zelfbouw thuisserver? We testten twee kandidaten!

ASUS Zenbook Pro UX501 review: Macbook Pro killer?

30 juni 2015 - 15:00
Met de Zenbook Pro UX501 gaat ASUS direct de concurrentie aan met de Macbook Pro's van Apple. Wij zoeken uit hoe dat lukt.

ASRock X99E-ITX/AC: Intel X99 op Mini-ITX

30 juni 2015 - 05:59
ASRock bewijst dat het mogelijk is: een socket 2011-moederbord op Mini-ITX-formaat. We bekijken 'm van dichterbij en onderzoeken of dit moederbord de beste basis is voor een X99-systeem.

Fotoverslag finale HWI/Cooler Master/MSI Casemodcompetitie 2015

29 juni 2015 - 15:00
Afgelopen zaterdag was in Eindhoven de finale van Masters of Modding 2015. In dit artikel vind je alle foto's.

Klevv Cras 16GB DDR4-3000 geheugenkit review: zusterbedrijf SK Hynix betreedt de markt

29 juni 2015 - 05:59
In januari schreven we voor het eerst over Klevv, een nieuw geheugenmerk dat onderdeel is van het moederbedrijf van SK Hynix. Het jonge bedrijf stuurde ons een high-end kit op.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.