Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

MWC 2015: dag 2 en 3

4 maart 2015 - 19:00
Het echt 'hete' nieuws van de Mobile World Congress was eigenlijk zondag en met een beetje goede wil ook maandag wel geweest. We vatten hier toch nog even samen wat we de twee andere dagen hebben gezien.

Philips BDM4065UC monitor review: echt groot beeld

4 maart 2015 - 10:27
40 inch op je bureau is even slikken, maar de Ultra HD resolutie van de BDM4065UC biedt ongekende mogelijkheden voor productiviteit en een meeslepende game-ervaring: een bijzondere monitor!

Medion Akoya P2213T review: veelzijdige 2-in-1

3 maart 2015 - 15:21
Een hybride laptop blijft een heel interessant idee, maar is helaas vaak prijzig. De Medion Akoya P2211T was een van de betere die we testten, dus we zijn benieuwd naar opvolger P2213T.

Alienware Alpha review: PC Gameconsole

3 maart 2015 - 05:59
Wat de Apple Mac mini is voor luxe liefhebbers moet de Alienware Alpha worden voor gamers. Een mini computer met potentie en eigenlijk bedoeld voor een plaatsje bij de televisie.

MWC 2015: dag 1

2 maart 2015 - 19:00
We hebben vandaag al behoorlijk wat afspraken gehad en veel gezien. Hoog tijd voor een overzicht dus.

MWC: Samsung Galaxy S6 en S6 Edge hands on preview

2 maart 2015 - 12:03
Nog voordat het Mobile World Congress officieel van start ging, kondigde Samsung gisterenavond haar nieuwe vlaggenschip voor 2015 aan, de Galaxy S6.

HTC One M9 hands-on preview

1 maart 2015 - 16:57
HTC heeft vandaag haar nieuwste topmodel-smartphone aangekondigd, die door het leven zal gaan als de One M9.

Antec Performance One P380 review: schone schijn

1 maart 2015 - 15:00
Drie jaar wachten, maar dan heb je ook wat. In elk geval 2,5 kilo aluminium. Wat biedt de nieuwe Antec Performance One P380 nog meer?

Super Flower Leadex Platinum/Titanium 1600W / EVGA SuperNovem P2 1600W review: extreme voedingen

1 maart 2015 - 05:59
Zowel EVGA als Super Flower stuurde ons recent voedingen op met een capaciteit van 1600W en 80Plus Platinum of zelfs Titanium certificaten. Wij hebben de extreme voedingen uitvoerig getest.

Slechte of geen ontvangst bij Ziggo na nieuwe zenderindeling? Dit is wat je kunt doen!

28 februari 2015 - 18:00
Ziggo en UPC gaan samen en daardoor krijgen Ziggo abonnees meer zenders. Goed nieuws? Voor de meesten wel, maar sommige klanten hebben last van slechte ontvangst. Hier lees je wat je daar aan kunt doen.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.