Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

[Pro] Toshiba MC04ACA500E "Cloud" 5TB harddisk review

20 oktober 2014 - 05:59
De Toshiba MC04ACA500E 5TB is gericht op servers voor cloud diensten. Wij testten deze nieuwe 5TB 3,5" drive.

24 stille behuizingen review: met stille trom

19 oktober 2014 - 05:59
Soms wil je gewoon rust. En stilte. Dan is een PC die geen herrie maakt, wel zo prettig - en een stille kast de juiste basis om zo'n PC te bouwen. Wij testten er 20.

Interview met DJI, fabrikant van de populaire Phantom drones

18 oktober 2014 - 15:00
Quadcopters - in de volksmond ook wel drones genoemd - zijn de afgelopen tijd razend populair geworden. Wij spraken met DJI, fabrikant van de populaire Phantom 2 Vision Plus.

Paradigit Uber Gamer AMD: supersysteem op basis van AMD

18 oktober 2014 - 05:59
Imposant, IMPOSANT. Daarna wordt het heel even stil. De Paradigit Uber Gamer AMD is wel een enorm systeem, gevat in de enorme Cooler Master Cosmos II kun je er letterlijk en figuurlijk niet omheen.

Corsair K70 RGB review: alle kleuren van de regenboog

17 oktober 2014 - 15:00
Corsair vernieuwt haar gaming-line-up, te beginnen met het K70-keyboard. Dit toetsenbord is nu voorzien van RGB-switches, waarmee je alle kleuren kunt maken die je maar wilt. Wij hebben het getest.

Toshiba Encore 2 WT10-A-103 Review: totaalpakket

16 oktober 2014 - 15:00
Een Windows-tablet kan eigenlijk niet zonder keyboard. Toshiba lost dit op en levert een totaalpakket

Gelid Tranquillo Rev. 3 en Snowstorm CPU-koelers review

16 oktober 2014 - 05:59
Gelid introduceerde recent twee nieuwe CPU-koelers: een derde revisie van de Tranquillo en de zeer goedkope SnowStorm. Wij hebben beide koelers uitgebreid getest.

Alien: Isolation review: getest met 20 GPU's

15 oktober 2014 - 05:59
Op 7 oktober verscheen Alien: Isolation. Wij hebben de game getest met een 20-tal courante GPU's om zo te bepalen of AMD of juist Nvidia de beste prestaties bieden in de games.

Firstlook 2014: overklokken, hardware en gaming

14 oktober 2014 - 18:00
Firstlook is niet langer alleen maar een beurs met games, maar ook steeds meer hardwaremerken hebben een stand. Dit jaar was het Hardware.Info Pro OC-team aanwezig, inclusief de nodige LN2!

HP Chromebox review: witte internetcomputer

14 oktober 2014 - 15:00
Een tijdje terug besteedden we aandacht aan de Chromebox van ASUS. Inmiddels is ook de Chromebox van HP op de markt gekomen. Een model volgens hetzelfde recept: betaalbaar en door de slimme keuze van onderdelen toch best vlot.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.