Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Huis
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

1 t/m 10 van 4.317 resultaten

Lenovo ThinkPad P50 review: mobiele Xeon

28 mei 2016 - 05:59
Bij het horen van de naam Xeon dan denk je vast aan krachtige, zware servers. Lenovo bewijst dat dit niet meer het geval hoeft te zijn met de ThinkPad P50, een workstation laptop voorzien van een heuse quad-core Xeon processor.

ASRock H170A-X1/3.1 en MSI H170A PC Mate review

27 mei 2016 - 15:00
De H170-chipset is de 'luxe' chipset voor wie niet gaat overklokken of gebruik gaat maken van meerdere videokaarten. We bekijken borden van ASRock en MSI van rond de 100 euro.

Geschiedenis van het moederbord: deel 2

26 mei 2016 - 05:59
Sinds 2003 zijn moederborden veranderd van 'saai' onderdeel tot een product met alles erop en eraan. Hoe dit gebeurde, lees je in dit tweede deel van onze moederbord geschiedenis.

Corsair Hydro Series H5 SF low-profile waterkoeler review

25 mei 2016 - 05:59
Deze Corsair Hydro H5 SF waterkoeler zou ideaal zijn voor een 4K gaming PC in de huiskamer. Je monteert hem op een bijzondere manier recht boven je moederbord.

Toshiba OCZ RD400 512GB review: nieuwe PCIe SSD

24 mei 2016 - 15:00
Na Intel en Samsung komt no ook Toshiba met een nieuwe, supersnelle PCI-Express 3.0 SSD. Hoe presteert hij vergeleken met de Samsung 950 Pro? Lees het in deze review.

Thecus N2810 review: kleine krachtpatser

24 mei 2016 - 05:59
Een kleine krachtpatser: zo kunnen we deze N2810 van Thecus wel typeren. Uiteraard hebben we deze 2-bay NAS met Intel Celeron N3050 processor weer uitgebreid getest.

Samsung 850 Evo V2: is de nieuwe versie net zo snel?

23 mei 2016 - 05:59
Inmiddels is de 'V2' van de Samsung 850 Evo 500GB gearriveerd in ons testlab. Uiteraard controleren we of de belofte - eerder betere dan slechtere prestaties - wordt nagekomen.

ASUS N552VX-FY166T review: luxe volgens ASUS

22 mei 2016 - 05:59
De ASUS N-serie notebooks bieden vaak veel functionaliteit en prestaties voor een acceptabele prijs. de N552VX-FY166T is een behoorlijk luxe variant, die we eens nader hebben bekeken.

Mushkin Triactor, Reactor en Striker SSD's review: van goedkoop naar snel

21 mei 2016 - 05:59
Mushkin is voor ons Europeanen geen hele bekende naam, maar overzees een vrij grote speler als het op flashproducten aankomt. Het bedrijf stuurde ons samples van drie SSD-reeksen.

Asus RT-AC5300 review: als tri-band óf MU MIMO niet genoeg is

20 mei 2016 - 15:00
De 802.11ac-trein dendert nog altijd door. Vandaag bespreken we met de Asus RT-AC5300 de eerste router die de twee nieuwste technologieën - tri-band en MU MIMO - in een enkele router heeft zitten.

1 t/m 10 van 4.317 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.