Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Corsair Flash Voyager GTX 128 GB review: SSD-prestaties in stickformaat?

23 juli 2014 - 05:59
'SSD-like performance in a thin USB 3.0 thumb drive'. Dat is wat Corsair belooft met zijn Flash Voyager GTX 128 GB, die we vergeleken met ruim dertig andere geteste USB 3.0-sticks.

Nvidia Shield Tablet hands-on preview

22 juli 2014 - 15:00
Nvidia kondigt vandaag officieel haar nieuwe Shield Tablet aan, een speciaal voor gaming ontworpen tablet die zowel Android games kan draaien als PC games kan streamen.

MSI GT60 2PE-678NL review: Gamen met 2880x1620 pixels

22 juli 2014 - 05:59
MSI brengt met de GT60-2PE-678NL eindelijk ook een hoger-dan-Full-HD-resolutie-laptop voor gamers op de markt. Want met 2880x1620 pixels trekt dit model direct de aandacht.

ASUS GeForce GTX 780 Strix OC 6 GB review

21 juli 2014 - 05:59
De Strix-serie is een nieuwe productlijn van ASUS die is gericht op gamers. De GTX 780 Strix heeft als meest onderscheidende feature stilvallende ventilatoren bij lage belasting. Wij namen de proef op de som.

Mantle voor Thief: een interview met de ontwikkelaars

20 juli 2014 - 05:59
Thief is na Battlefield 4 de tweede game die gebruik kan maken van AMD’s Mantle API. De Nederlandse gamestudio Nixxes was verantwoordelijk voor de Mantle-implementatie. Wij spraken met de ontwikkelaars.

ASUS ROG Swift PG278Q review: 144Hz WQHD met G-sync

19 juli 2014 - 05:59
2560x1440 pixels, ververst op 144Hz. De droom van iedere gamer? Wij testten ASUS' nieuwe Republic of Gamers 'Swift' PG278Q monitor.

Sitecom Wi-Fi Router AC750 WLR-5002 en TP-Link Archer C2 review: uitstekende instap 802.11ac-routers

18 juli 2014 - 15:00
Inmiddels hebben veel fabrikanten een hele lijn 802.11ac-producten op de markt, ook in het instapsegment. Wij testen de instappers van Sitecom en TP-Link.

Toshiba Satellite M50D-A-10D review: Betaalbare luxe

17 juli 2014 - 15:00
Voor 450 euro is hij de jouwe, deze Toshiba met een aluminium design en AMD A4-5000.

Teufel Concept E Digital review: eigenzinnige surroundset

17 juli 2014 - 05:59
PC speakersets in het luxere segment zien we nog maar weinig. Teufel is een van de merken die ons met enige regelmaat zo'n set bezorgt. Dit keer beluisteren we de Concept E Digital.

LaCie Little Big Disk Thunderbolt 2 review: 2x Samsung PCI-Express SSD

16 juli 2014 - 05:59
Thunderbolt en een PCI-Express SSD zorgt voor mooie prestaties: LaCie bewijst wat er mogelijk is.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.