Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

ASUS Crossblade Ranger review: Socket FM2+ voor gamers

30 oktober 2014 - 15:00
Met de Crossblade Ranger heeft ASUS nu ook een Republic of Gamers moederbord voor AMD Socket FM2+. Maar is daar wel markt voor?

Honor 6 hands-on

29 oktober 2014 - 17:52
Gisteren berichtten we over de introductie van de Honor 6. Na het event hebben we een toestel meegekregen en zijn daar natuurlijk meteen mee aan de slag gegaan. Hier lees je onze eerste indrukken

[Pro] ASUS ASUSPRO B551LA-XO082G review: zaken doen met ASUS

29 oktober 2014 - 05:59
Het merk ASUS manifesteert zichzelf op steeds meer markten. Telefoons, smartwatches maar ook op de laptopmarkt probeert het bedrijf te groeien. Een goed voorbeeld daarvan zijn de zakelijke ASUSPRO laptops waarvan we er in dit arti...

Aan de slag met Raspberry Pi: creditcard computer

28 oktober 2014 - 05:59
De Raspberry Pi spreekt al sinds de eerste aankondiging tot de verbeelding: een mini-computer op creditcard-formaat, met toch behoorlijk krachtige mogelijkheden.

MSI X99S MPower review: betaalbaar X99 overklokkersbord

27 oktober 2014 - 05:59
De MSI X99S MPower is met een gemiddelde prijs van €255 een stuk goedkoper dan eerder geteste op overklokkers gerichte X99 borden. Maar biedt het bord dan ook wel alles wat een overklokker wil?

Aerocool DS 200 review: heel erg stil

26 oktober 2014 - 05:59
De Aerocool Dead Silence Cube kon op veel belangstelling rekenen toen we deze testten. De DS 200 is de ATX-versie van die kast, met nog de nodige extra's. Stil is hij in elk geval!

Logitech G402 Hyperion Fury review: snelste gaming muis

25 oktober 2014 - 15:00
De G402 Hyperion Fury met ingebouwde gyroscoop en versnellingsmeter van Logitech daagt de concurrentie uit met snelheden die drie keer hoger liggen dan normaal.

Zotac Zbox PI320 Pico review: PC in je binnenzak

25 oktober 2014 - 05:59
Bij Zotac hebben ze ons al heel wat keren weten te verbazen met heel kleine computers. Maar ditmaal hebben ze zichzelf overtroffen met de nieuwe Zbox Pico, zo klein dat hij moeiteloos in je binnenzak past.

Dell Latitude 3340 review: schoollaptop

24 oktober 2014 - 15:00
Laptops worden voornamelijk voor consumenten of zakelijke gebruikers ontwikkeld. De Dell Latitude 13 3340 is van een ander slag en gemaakt voor school. Wat dat betekent bekijken we in deze review.

MSI 970 Gaming AM3+ moederbord review

23 oktober 2014 - 15:00
Veel AMD-borden voor socket AM3+ gaan al een paar jaar mee en missen typische gaming-features anno 2014. MSI brengt daar met de 970 Gaming verandering in - zelfs tegen een prima prijs!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.