Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Ubiquiti Unifi access points review

2 oktober 2014 - 05:59
Het Wi-Fi-signaal van een router kan tot behoorlijk wat ergernis opleveren. Ubiquiti levert met de Unifi-lijn interessante, centraal te managen access points. Wij gingen ermee aan de slag.

Windows 10 preview: eerste indrukken Technical Preview

1 oktober 2014 - 20:48
Met de Windows Technical Preview laat Microsoft zien welke kant het op wil met de volgende versie van zijn OS. Wij gingen er alvast mee aan de slag en vertellen je er alles over!

Bouw je eigen cloud: workshop BitTorrent Sync

1 oktober 2014 - 05:59
BitTorrent is een handige tool om je eigen cloudopslag te bouwen: op al je apparaten toegang tot al je belangrijke bestanden, automatisch gesynchroniseerd, maar dan zonder dat je bestanden in handen zijn van een grote (Amerikaanse...

Actioncam vergelijkingstest: video te land, ter zee en in de lucht

30 september 2014 - 15:00
Te land, ter zee én in de lucht filmen in full hd, met een waterdicht en schokbestendig cameraatje dat letterlijk in je hand past. Onmogelijk? Niet met de steeds populairder wordende action cams.

[Pro] Panasonic Toughpad FZ-M1 Review: 7 inch tablet met Core i5

30 september 2014 - 05:59
De Panasonic Toughpad FZ-M1 is een 7 inch tablet met Core i5 gericht op het zakelijke segment, die we in dit artikel aan de tand voelen.

HP Envy Beats 23-n001nd review: Zie de Beats

29 september 2014 - 05:59
Wow, dat is de eerste gedachte als we de HP Envy Beats 23-n001nd voor ons zien staan. Een all-in-one met krachtige Beats-speakers

12 AMD AM1 / Intel Bay Trail moederborden review: budget basis

28 september 2014 - 05:59
AMD introduceerde begin april het AM1-platform voor zeer goedkope PC’s. Aan het begin van het jaar kwam Intel met een desktopversie van de Bay Trail chips, beter bekend als de nieuwe generatie Atom-processors voor tablets. Wij ver...

MSI GT72 2PE-025NL Review: Zwaargewicht voor gaming

27 september 2014 - 15:00
Bam en daar staat hij dan op het bureau: de MSI GT72, de nieuwe gaming laptop van MSI. Een machine die we in dit artikel uitgebreid aan de tand voelen.

ASUS GeForce GTX 980 Strix review: eerste non-reference GTX 980

27 september 2014 - 05:59
De ASUS GeForce GTX 980 Strix is de eerste non-reference GTX 980 in ons lab. ASUS blijkt haar huiswerk uitstekend te hebben gemaakt.

Plextor M6 Pro 256 GB review

26 september 2014 - 05:59
De rek is een beetje uit SATA600, dus een nieuwe controller vinden we niet in de M6 Pro. Plextor heeft wel een nieuwe firmware geschreven en gebruikt nu kleiner flashgeheugen.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.