Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Corsair Vengeance 1500 V2 review

23 april 2014 - 05:59
Corsair is flink op dreef met zijn headsets. We bekijken alweer het tweede exemplaar van de Vengeance 1500. Presteert deze net zo goed?

Workshop: PCI-Express GPU Analyzer

22 april 2014 - 05:59
Wat als je een voltmod voor je videokaart hebt gemaakt en die wil testen zonder de kaart in je PC te steken? Overklokker TiN bedacht er een oplossing voor en wij laten zien hoe je die moet maken.

MSI Nightblade review: de perfecte barebone voor gamers?

21 april 2014 - 05:59
Je moet hem nog wel even afbouwen maar met ruimte voor een R9 290X is de MSI Nightblade interessant als basis voor een gaming systeem.

HighScreen B4P Gaming Review: Netjes gamen

20 april 2014 - 05:59
Een tijdje terug hebben we de B4P Editing van HighScreen aan de tand gevoeld. Deze keer gaan we aan de slag met een B4P Gaming systeem dat wat meer op gaming gericht is. Een systeem dus mét een videokaart en een aantal andere extr...

ASUS PCE-AC68 review: de meerwaarde van TurboQAM

19 april 2014 - 14:30
Een snelle 802.11ac-router klinkt heel interessant, maar in de praktijk is het lastig het maximale er uit te halen, bij gebrek aan een geschikte adapter. Met de ASUS PCE-AC68 kan dat wél.

ASUS Striker Platinum GeForce GTX 760 4GB review: snelste GTX 760 ter wereld?

17 april 2014 - 05:59
ASUS introduceerde gisteren de Striker Platinum GeForce GTX 760, een nieuwe, extreme uitvoering van de GeForce GTX 760 met bijzondere koeler, extra geheugen en verbeterde overklokmogelijkheden. Wij hebben de Striker-kaart uitvoeri...

[Pro] Dell presenteert Fluid Cache for SAN

16 april 2014 - 16:24
Slimme combinatie tussen SAN, netwerk en PCI-Express SSD's

Steelseries Siberia Elite headset review

16 april 2014 - 05:59
Van Steelseries ontvingen we een headset uit het duurdere segment. Hoe verhoudt deze zich tegenover goedkopere modellen?

Windows Phone 8.1 review: eindelijk volwassen!

15 april 2014 - 13:00
Gisteren introduceerde Microsoft de nieuwste versie van Windows Phone. Wij installeerden Windows Phone 8.1 op zowel een Nokia Lumia 920 als een Nokia Lumia 1320 en doen verslag.

15 jaar Hardware.Info: van zolderkamer tot 1500 geteste producten per jaar

15 april 2014 - 05:59
Vandaag is het exact 15 jaar geleden dat het domein Hardwareinfo.net werd geregistreerd, het begin van de site die we nu kennen als Hardware.Info. Tijd voor een terugblik – en een feestje!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.