Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Netgear ReadyNAS 202 (RN202) Review: met 1,4 GHz dual-core ARM A15

25 april 2015 - 15:00
Netgear heeft zijn ReadyNAS 202 intern geheel veranderd, al ziet hij er van buiten bekend uit. Wij testten deze NAS, die over een SoC van interessant herkomst beschikt.

Evolve: getest met 23 GPU's (inclusief frametimes)

25 april 2015 - 06:00
De op Cryengine 3 gebaseerde game Evolve vergt heel wat van je videokaart. Welke kaart je nodig hebt om de game te spelen in Full HD, WQHD of Ultra HD resolutie, lees je in deze review.

Microsoft Surface 3 review: eindelijk gewoon Windows

24 april 2015 - 15:38
Goedkoop is hij niet, maar met de Surface 3 brengt Microsoft een interessante passieve Windows-tablet op de markt. In dit artikel bekijken we hem uitgebreid.

[Pro] Thecus W4000 Review: NAS met Windows

23 april 2015 - 15:00
Een NAS met Windows: dat is heel letterlijk wat de Thecus W4000 is. Wat is het en wat heb je er aan: wij gingen aan de slag.

Nvidia GeForce GTX Titan X SLI / 3-way SLI / 4-way SLI review: ongekende prestaties!

23 april 2015 - 05:59
Ultra HD in de hoogste beeldkwaliteit is zelfs voor een GeForce GTX Titan X te hoog gegrepen. Wat moet je doen als je dat toch wil? ... Twee, drie of vier Titan X'en combineren natuurlijk!

XYZprinting da Vinci 1.0 AiO 3D printer review

21 april 2015 - 15:00
XYZprinting introduceerde eind vorig jaar als eerste een kant en klare 3D printer met een prijskaartje dat nét onder de 600 euro ligt. Wij testen een All in One model, dat ook kan scannen en200 euro duurder is.

GTA V review: getest met 23 GPU's

20 april 2015 - 16:12
Eindelijk is Grand Theft Auto V beschikbaar voor de PC! Maar welke videokaart heb je nodig voor optimale prestaties? Wij hebben het getest met alle courante GPU's.

Denons HEOS review: multiroom streaming deluxe

20 april 2015 - 05:59
Draadloos muziek streamen naar elke ruimte in huis: multiroom audio is voor velen een heilige graal. Denon gaaat de concurrentie met Sonos aan met haar HEOS systeem. Wij testten het uitgebreid.

Acer G277HU review: voordelige WQHD-monitor

19 april 2015 - 05:59
Een betaalbare monitor met een resolutie van 2560x1440, dat is de Acer G277HU. Zijn de prestaties ondanks het gebruik van een TN-paneel ook goed? Zeker, zo blijkt uit onze test.

Toshiba Portégé Z20t review: 16 uur lang doorwerken

18 april 2015 - 15:00
Een tablet en laptop samenvoegen tot één praktisch apparaat, dat lijkt de heilige graal voor veel fabrikanten te zijn en Toshiba doet een nieuwe poging hiervoor met de nieuwe Portégé Z20t. Een zakelijk model, gebaseerd op de Intel...

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.