Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Eerste indruk MSI GS30 gaming laptop met losse GTX 980 / 970 in dock

28 januari 2015 - 18:52
Vandaag hield MSI een goed bezochte bijeenkomst in het Evoluon in Eindhoven waarin ze haar nieuwste gaminglaptops toonde.

Alienware Area 51 review: science fiction wordt realiteit

28 januari 2015 - 05:59
Als je nou eens helemaal opnieuw mocht beginnen, wat zou dan het resultaat zijn? Dat is wellicht de vraag geweest aan de ontwerper van de Alienware Area 51 en dat is iets bijzonders geworden.

Test: de GeForce GTX 960 is de beste HTPC GPU van dit moment

27 januari 2015 - 15:00
Afgelopen donderdag introduceerde Nvidia de GeForce GTX 960 en daarmee de eerste videokaart ter wereld met een H.265 ofwel HEVC videodecoder aan boord. Werk die ook goed? Wij zochten het uit!

TP-Link Archer C9 review: tweede generatie 802.11ac van TP-Link

27 januari 2015 - 05:59
TP-Link geniet een zekere mate van faam bij veel van onze lezers op het gebied van de zogeheten 'bang for the buck'. Lukt dat met de Archer C9 ook weer?

Apple 27 inch iMac met 5k Retina-display review

26 januari 2015 - 05:59
Van buiten ziet hij er precies hetzelfde uit als het standaard model met 2560x1440-resolutie, maar wanneer je eenmaal het scherm in werking ziet met zijn 5120x2880 pixels dan zie je meteen dat je met een speciale uitvoering te mak...

Nvidia GeForce GTX 960 SLI review: net zo snel als een GTX 980

25 januari 2015 - 15:00
Nvidia introduceerde gisteren haar nieuwe GeForce GTX 960 GPU. Benieuwd hoe twee van deze kaarten in SLI-configuratie presteren? Wij zoeken uit aan de hand van benchmarks in 12 games, inclusief frametime benchmarks!

ASRock X99 Extreme11 moederbord review: 18x SATA

25 januari 2015 - 05:59
ASRock begon zijn Extreme11-traditie bij de Z77-chipset. Het belangrijkste kenmerk: super veel SATA-poorten. Dit keer is het X99-platform aan de beurt voor ASRock's 'extreme makeover'.

Honor 3C vs Acer Liquid Jade review: instappers met flair

24 januari 2015 - 15:00
We bespraken onlangs de Honor 6. Nu is het de beurt aan het instapmodel van dit budget-merk van Huawei. We vergelijken hem met de Acer Liquid Jade, op veel vlakken een rechtstreekse concurrent.

NZXT Source S340 review: net even anders

24 januari 2015 - 05:59
We testten de NZXT Source 340 en vergeleken deze met onder meer de Cooler Master CM 690 III, de Corsair Carbide 300R en de Antec Performance One P100. Wat is de beste mid-range kast onder de 70 euro?

Eerste indruk Windows 10 Build 9926

23 januari 2015 - 22:24
Vandaag stelde Microsoft build 9926 van Windows 10 beschikbaar. Deze build bevat al het een en ander van de vernieuwingen die Microsoft eerder deze week aankondigde tijdens de presentatie van Windows 10.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.