Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Nvidia Shield Tablet review: ultieme tablet voor gamers

22 augustus 2014 - 08:00
Nvidia kwam vorig jaar met de Shield, een tablet met een controller eraan vast. Nu is er de tweede versie en zijn controller en tablet losgekoppeld. Wij gingen ermee aan de slag.

Back to School laptops tot 650 euro vergelijkingstest

21 augustus 2014 - 05:59
Acer, ASUS, BTO, Lenovo en Toshiba nemen het tegen elkaar op

Medion Lifetab S7852 (MD 98625) review: 8-inch tablet van de Aldi

20 augustus 2014 - 05:59
Je kunt tegenwoordig vrijwel overal een Android-tablet op de kop tikken. Ook bij de Aldi is dat het geval, getuige de Medion Lifetab S7852 die we hier bespreken.

MSI GS70 2PE-290NL Stealth Pro review: 17,3 inch lichtgewicht met gaming genen

19 augustus 2014 - 15:00
Met de GS70 brengt MSI een slanke, krachtige gaming laptop op de markt met topspecificaties.

AMD Radeon R7 240GB SSD review: Pokemon SSD

19 augustus 2014 - 05:59
AMD komt na geheugen nu ook met SSD's op de markt, mogelijk gemaakt door samenwerking met OCZ en Toshiba. Wij testten en bespreken het eerste resultaat van deze coöperatie, de Radeon R7.

15 AMD Radeon R7 260(X)/265 en Nvidia GeForce GTX 750 (Ti) kaarten review

18 augustus 2014 - 05:59
Dankzij de introductie van de Nvidia GeForce GTX 750 en prijsverlagingen bij AMD geldt één ding: nooit eerder kreeg je zulke goede prestaties voor minder dan 150 euro! Wij vergelijken 15 kaarten.

Quicktest: Transcend TS-RDP9K micro-USB-kaartlezer

17 augustus 2014 - 19:00
De Transcend RDP9 lijkt een gewone microSD- en SD-kaartlezer, maar biedt meer.

[Pro] Sandisk Optimus Eco 400GB enterprise SSD review

17 augustus 2014 - 15:00
De Sandisk Optimus Eco is een reeks SSD’s met SAS-interface, gericht op servers met workloads die het midden houden tussen read- en write-intensive. Wij testen het 400GB model.

Seasonic M12II Evo Bronze 520W en G-Series 550W PCGH Edition review

17 augustus 2014 - 05:59
Seasonic stuurde ons twee voedingen in het populaire 'middensegment' van 500-550 watt. Wij vergelijken ze met 21 eerder geteste voedingen met eenzelfde vermogen.

Drie Android-all-in-ones getest: 2 van HP tegen 1 van Acer

16 augustus 2014 - 15:00
Android komen we niet alleen tegen op smartphones en tablets. In dit artikel kijken we naar Android-all-in-ones/monitoren.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.