Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

[Pro] HP ElitePad 1000 G2: Aluminum luxe

1 september 2014 - 05:59
De vorige had met 1280x800 een pixeltekort, maar met de ElitePad 1000 G2 rekent HP af met dat nadeel.

Nokia Lumia 630 en 930 review: instap en high-end Windows Phone 8.1

31 augustus 2014 - 15:00
Er blijven gestaag Lumia-smartphones op de markt komen. We bespreken hier de 630 en de 930, een instapmodel en een high-end-toestel.

Gaming monitoren review: over overdreven overdrive

31 augustus 2014 - 05:59
Een gaming monitor kan een heel verschil maken in de beleving van je game. Wij testten 12 modellen die een nieuwe dimensie aan je games kunnen geven.

15 Intel X99 moederborden review: borden voor Haswell-E

29 augustus 2014 - 18:01
Wij testten maar liefst 15 gloednieuwe Socket 2011 v3 moederborden met Intel X99 chipset, bestemd voor de nieuwe Haswell-E processors. In dit artikel lees je welke de beste keuze is.

Intel Core i7 5960X / 5930K / 5820K Haswell-E review: eindelijk 8 cores

29 augustus 2014 - 18:00
Intel introduceert haar nieuwe high-end processorplatform, codenaam Haswell-E, in de vorm van de Core i7 5960X, 5930K en 5820K processors. Wij hebben alle drie de CPU's uitgebreid getest.

Corsair Graphite 380T review: LAN partyganger

29 augustus 2014 - 15:00
Als je fervent bezoeker van LAN party's bent, is een draagbare behuizing een interessant alternatief voor een gaming laptop. De Corsair Graphite 380T claimt de ultieme oplossing te zijn.

Back to School laptops tot 1500 euro vergelijkingstest

28 augustus 2014 - 15:00
We zijn aangekomen bij het laatste deel van onze reeks laptopvergelijkingen. Nu is het de beurt aan de topklasse: laptops met een prijskaartje van maximaal 1500 euro. Ook hier weer een flink aantal verschillende modellen: van een...

HTC One Mini 2 vs. Samsung Galaxy S5 Mini review

28 augustus 2014 - 05:59
Na de introductie van een topmodel is het vrijwel onvermijdelijk dat er een kleine variant van wordt uitgebracht. Wij gingen aan de slag met de HTC One Mini 2 en de Samsung Galaxy S5 Mini.

Kingston DataTraveler microDuo 3.0 32GB review

27 augustus 2014 - 05:59
De Kingston DataTraveler microDuo 3.0 is niet alleen voorzien van een USB 3.0-aansluiting, maar ook van micro-USB. Hij kost niet veel, maar is het wat?

Back to School laptops tot 1000 euro vergelijkingstest

26 augustus 2014 - 15:00
Gamen? Een echte 2-in-1, een mooie MacBook of een lenige Yoga? Waar kies jij voor?

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.