Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Lian Li PC-A61 review: aluminium toren

29 juli 2014 - 09:00
Een aluminium behuizing blijft tot de verbeelding spreken, zeker als die van Lian Li is. We testten en bespreken de PC-A61, een moderne torenbehuizing.

Workshop XPEnology: Maak je eigen "Synology"

28 juli 2014 - 05:59
XPEnology moet de voordelen van een NAS met die van een thuisserver combineren. Wij gingen aan de slag met XPEnology en vertellen hoe je dat ook zelf kan doen.

16 1000-1250 watt voedingen getest: Kiloknallers!

27 juli 2014 - 05:59
Ga je aan de slag met drie of zelfs vier videokaarten in je systeem? Dan kom je er niet onderuit om te investeren in een kilowatt-voeding met een maximale capaciteit van 1000 watt of meer. Hardware.Info test 16 exemplaren tussen d...

[Pro] HP Compaq dc7800 vs HP ProDesk 600 review: Oud vs Nieuw

26 juli 2014 - 05:59
Laatst hielden we al een oude en een nieuwe laptop van HP naast elkaar, nu is het tijd voor twee desktops.

MSI B85M Gaming moederbord review

25 juli 2014 - 15:00
Met de B85M Gaming brengt MSI veel features uit zijn Gaming-serie naar het budgetsegment. Heb je als gamer met een budget genoeg aan dit bord?

De technologie van de Belkin-wielerploeg: een dag in de Tour de France

24 juli 2014 - 15:00
Toen we een uitnodiging van Belkin kregen om een dag Tour de France te beleven, zijn we daar uiteraard op ingegaan. We waren met name benieuwd naar de technologie waar gebruik van gemaakt wordt.

MSI Radeon R9 280X Gaming 6 GB en R9 280 Gaming review

24 juli 2014 - 06:00
MSI voegde een tijdje terug een 6GB-versie van de R9 280X aan zijn assortiment toe. Maar is de wat langzamere R9 280 misschien een veel interessante videokaart?

Corsair Flash Voyager GTX 128 GB review: SSD-prestaties in stickformaat?

23 juli 2014 - 05:59
'SSD-like performance in a thin USB 3.0 thumb drive'. Dat is wat Corsair belooft met zijn Flash Voyager GTX 128 GB, die we vergeleken met ruim dertig andere geteste USB 3.0-sticks.

Nvidia Shield Tablet hands-on preview

22 juli 2014 - 15:00
Nvidia kondigt vandaag officieel haar nieuwe Shield Tablet aan, een speciaal voor gaming ontworpen tablet die zowel Android games kan draaien als PC games kan streamen.

MSI GT60 2PE-678NL review: Gamen met 2880x1620 pixels

22 juli 2014 - 05:59
MSI brengt met de GT60-2PE-678NL eindelijk ook een hoger-dan-Full-HD-resolutie-laptop voor gamers op de markt. Want met 2880x1620 pixels trekt dit model direct de aandacht.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.