Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Lian Li PC-O5 review: echte showcase

18 december 2014 - 05:59
We missen het merk af en toe terdege in onze tests, dus we waren verheugd om de bijzondere Lian Li PC-O5S in ons testlab te ontvangen. Hij is niet goedkoop, maar biedt zeer veel mogelijkheden.

500-550 watt voedingen review: 40 modellen getest

17 december 2014 - 05:59
Een 500 watt voeding heb je voor drie tientjes, maar ook voor pakweg 140 euro. Wij testten 40 exemplaren om de verschillen in kaart te brengen.

ASUS Eeebook F205TA Review: Moderne schrijfmachine

16 december 2014 - 15:00
De ASUS F205TA weegt slechts 0,97 kilo en wordt aangedreven door een Atom-processor. Is het wat, deze mini laptop?

Sony Xperia Z3 Tablet Compact review: fraai staaltje

16 december 2014 - 05:59
Sony heeft zich tot nu toe met name gericht op tablets met een schermdiagonaal van om en nabij de 10 inch. Met de Z3 Tablet Compact is er nu een van 8 inch. Hoe bevalt die?

Haswell-E overklok workshop: Core i7 5960X, 5930K en 5820K overklokken

15 december 2014 - 05:59
Intels nieuwe Haswell-E processors zijn met standaardinstellingen natuurlijk al bloedsnel, maar wie wil, kan er nog veel meer uithalen. In deze workshop lees je alles wat je moet weten om je Haswell-E processor optimaal te overklo...

XNotebooks Mediator HW15 review: slanke GTX 970M

14 december 2014 - 15:00
Het is al weer een tijdje geleden dat we een laptop van XNotebooks in handen hebben gehad. Nu is het eindelijk weer zover en kijken we naar de Mediator HW15 voorzien van een GTX 970M. Dat laatste staat natuurlijk garant voor prima...

2015: het jaar van PCI-Express SSD’s?

14 december 2014 - 05:59
Op de nieuwste generatie moederborden zijn SATA Express en M.2 aansluitingen geen uitzondering meer. De PC is dus klaar voor de PCI-Express SSD-revolutie. Volgend jaar moet die echt gaan plaatsvinden.

Hercules WAE Neo review: regenbooggeluid

13 december 2014 - 15:00
Hercules heeft een aardige collectie aan Bluetooth speakerdocks, maar de WAE Neo is wat bijzonders: een speaker met kleurrijke LED-verlichting

103 12cm casefans review: koel systeem, gelukkig systeem

13 december 2014 - 05:59
Als je een casefan zoekt, heb je een onvoorstelbaar aantal keuzes. Om in ieder geval een begin te maken met orde scheppen, hebben maar liefst 103 12cm-fans getest, met een compleet vernieuwde testmethode.

HP Envy Touch 17-k141n (K1S14EA) review

12 december 2014 - 15:00
De HP Envy Touch 17-k141n (K1S14EA) is iets bijzonders, want zoveel laptops met een aanraakscherm zijn er niet met dit schermformaat.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.