Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

ASUS Striker Platinum GeForce GTX 760 4GB review: snelste GTX 760 ter wereld?

17 april 2014 - 05:59
ASUS introduceerde gisteren de Striker Platinum GeForce GTX 760, een nieuwe, extreme uitvoering van de GeForce GTX 760 met bijzondere koeler, extra geheugen en verbeterde overklokmogelijkheden. Wij hebben de Striker-kaart uitvoeri...

[Pro] Dell presenteert Fluid Cache for SAN

16 april 2014 - 16:24
Slimme combinatie tussen SAN, netwerk en PCI-Express SSD's

Steelseries Siberia Elite headset review

16 april 2014 - 05:59
Van Steelseries ontvingen we een headset uit het duurdere segment. Hoe verhoudt deze zich tegenover goedkopere modellen?

Windows Phone 8.1 review: eindelijk volwassen!

15 april 2014 - 13:00
Gisteren introduceerde Microsoft de nieuwste versie van Windows Phone. Wij installeerden Windows Phone 8.1 op zowel een Nokia Lumia 920 als een Nokia Lumia 1320 en doen verslag.

15 jaar Hardware.Info: van zolderkamer tot 1500 geteste producten per jaar

15 april 2014 - 05:59
Vandaag is het exact 15 jaar geleden dat het domein Hardwareinfo.net werd geregistreerd, het begin van de site die we nu kennen als Hardware.Info. Tijd voor een terugblik – en een feestje!

Hardware.Info Pro OC zet nieuwe recordscore neer tijdens Gigabyte OC event

14 april 2014 - 10:50
Afgelopen zaterdag vond bij CD-ROM-LAND in Breda de Gigabyte OC Workshop plaats. Het Hardware.Info Pro OC team gaf tijdens dit evenement demonstratie van extreem overklokken en maakte direct van de mogelijkheid gebruik om opnieuw...

[Pro] Dell Precision M3800 review: de ultieme slanke laptop?

14 april 2014 - 05:59
Een workstation hoeft geen enorm groot en zwaar systeem te zijn. Dat bewijst de Dell Precision M3800.

Gigabyte GA-Z87X-UD7 Thunderbolt review: overklokkersbord voor niet-overklokkers

13 april 2014 - 05:59
De Gigabyte GA-Z87X-UD7TH is een combinatie van Gigabytes Z87X-OC Force moederbord met extra functies als Thunderbolt 2.0. Briljant of toch te veel van het goede?

DeepCool Pangu review: voordelige nieuwkomer

12 april 2014 - 05:59
DeepCool kenden we al van CPU-koelers en casefans, maar het merk komt ook met behuizingen. Wij legden de Pangu alvast op de testbank.

HTC One M8 review: op bijna alle punten beter

11 april 2014 - 07:00
De nieuwe One lijkt sterk op zijn voorganger en zet in op dezelfde principes: een stevige metalen behuizing, stereo luidsprekers aan de voorzijde en een ‘Ultrapixel’ camera. Toch is er een hoop veranderd.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.