Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

Dell Latitude 3340 review: Schoollaptop

24 oktober 2014 - 15:00
Laptops worden voornamelijk voor consumenten of zakelijke gebruikers ontwikkeld. De Dell Latitude 13 3340 is van een ander slag en gemaakt voor school. Wat dat betekent bekijken we in deze review.

MSI 970 Gaming AM3+ moederbord review

23 oktober 2014 - 15:00
Veel AMD-borden voor socket AM3+ gaan al een paar jaar mee en missen typische gaming-features anno 2014. MSI brengt daar met de 970 Gaming verandering in - zelfs tegen een prima prijs!

ASUS ROG G750JZ-T4046H review: dikke gamingbak

23 oktober 2014 - 05:59
Hij heeft een bekende vorm, maar deze editie is voorzien van nieuwe hardware, reden genoeg om deze gamingmachine van ASUS eens goed te testen.

AOC G2460PG review: eerste Full HD G-Sync monitor

22 oktober 2014 - 05:59
Full HD G-sync, eindelijk is er dan een monitor mee die je kan kopen, een jaar na de aankondiging. Is het wat we verwachtten, of is het te weinig en te laat?

Corsair Graphite 780T review: Hummer kast

21 oktober 2014 - 15:00
Nog groter dan de 760T en met trekjes van de 380T, Corsairs laatste in de Graphite-reeks is echt heel groot. Maar is hij ook heel goed?

Synology DS415+ review: NAS met quad-core

21 oktober 2014 - 05:59
Het is de opvolger van de DS412+. De dual-core Atom heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe quad-core.

[Pro] Toshiba MC04ACA500E "Cloud" 5TB harddisk review

20 oktober 2014 - 05:59
De Toshiba MC04ACA500E 5TB is gericht op servers voor cloud diensten. Wij testten deze nieuwe 5TB 3,5" drive.

24 stille behuizingen review: met stille trom

19 oktober 2014 - 05:59
Soms wil je gewoon rust. En stilte. Dan is een PC die geen herrie maakt, wel zo prettig - en een stille kast de juiste basis om zo'n PC te bouwen. Wij testten er 20.

Interview met DJI, fabrikant van de populaire Phantom drones

18 oktober 2014 - 15:00
Quadcopters - in de volksmond ook wel drones genoemd - zijn de afgelopen tijd razend populair geworden. Wij spraken met DJI, fabrikant van de populaire Phantom 2 Vision Plus.

Paradigit Uber Gamer AMD: supersysteem op basis van AMD

18 oktober 2014 - 05:59
Imposant, IMPOSANT. Daarna wordt het heel even stil. De Paradigit Uber Gamer AMD is wel een enorm systeem, gevat in de enorme Cooler Master Cosmos II kun je er letterlijk en figuurlijk niet omheen.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.