Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Hardware.Info Reviewoverzicht


Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

1 t/m 10 van 3.952 resultaten

DeepCool Gamer Storm Captain 360 waterkoeler review

3 augustus 2015 - 05:59
Van DeepCool hebben we al heel wat bijzondere producten gezien, Vandaag testen we voor het eerst een 360mm-waterkoeler van de Chinese fabrikant.

Van luchtkoeling tot LN2: hoe ver kom je met welke koelmethode?

2 augustus 2015 - 05:59
Luchtkoeling, waterkoeling, of nog extremer met phase-change of vloeibare stikstof? Als overklokker heb je vele mogelijkheden. In dit artikel zoeken we uit wat het effect is van de verschillende koelmethodes en bespreken we de voo...

Steelseries Apex M800 review: mechanisch met dome-gevoel

1 augustus 2015 - 13:59
Steelseries maakt allerlei randapparatuur, maar bij ons staat het merk toch voornamelijk bekend als fabrikant van toetsenborden. Vandaag bespreken we de bijzondere Apex M800

MSI X99A Godlike Gaming moederbord review

1 augustus 2015 - 05:59
MSI toonde twee maanden geleden tijdens de Computex-beurs voor het eerst zijn X99A Godlike Gaming. Dit moederbord moet niets anders voorstellen dan het ultieme voor gamers: wij testten 'm!

LG 27MU67 review: 4K IPS met FreeSync

30 juli 2015 - 05:59
De 27MU67 is LG's eerste 27-inch Ultra HD IPS-monitor en het Koreaanse bedrijf maakt direct een zeer goede indruk.

Windows 10 review: een nieuwe Windows van een nieuw Microsoft

29 juli 2015 - 05:59
Met Windows 10 slaat Microsoft een nieuwe richting in. Alles wat je moet weten over het nieuwste besturingssysteem vind je in dit artikel.

Qnap TS-453mini review: verticaal georiënteerd

28 juli 2015 - 16:00
Met de TS-453mini brengt Qnap een NAS-apparaat op de markt dat net even anders is. Wij gingen er uitgebreid mee aan de slag.

Sony Xperia Z3+ review: update met gebreken

28 juli 2015 - 05:59
De Xperia Z-lijn gaat al enkele jaren mee. Bij iedere iteratie wordt het toestel weer iets beter en verfijnder. Of dat met de Xperia Z3+ ook het geval is, lees je in deze review.

20 jaar 3D-chips - Deel 3: de recente geschiedenis van GeForce en Radeon

27 juli 2015 - 05:59
In dit derde en laatste deel van onze serie over de geschiedenis van de GPU zijn we aangekomen in 2001. Het eerste decennium van deze eeuw is er een waar AMD en Nvidia om en om aan kop gingen, terwijl de concurrentie het nakijken...

Intel vijf generaties IPC test: Broadwell, Haswell, Ivy Bridge, Sandy Bridge en Nehalem

26 juli 2015 - 05:59
Hoeveel sneller is Broadwell dan Haswell op dezelfde klokfrequentie? En hoe zat dat bij voorgaande generaties? Wij zochten het uit!

1 t/m 10 van 3.952 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.